MURAT ONGUN’UN BAŞINI KİM YEDİ?

MURAT ONGUN’UN BAŞINI KİM YEDİ? 18 Mayıs 2022 - 18:38 | Güncelleme:

İBB’NİN PARLAK VE ÇOK KONUŞULAN İSMİ MURAT ONGUN’U NE MUHALEFET PARTİLERİ NE DE İKTİDAR YEDİ! KELLEYİ KOPARAN ESKİ MESAİ ARKADAŞLARI, YANİ MEDYA!

Maalesef bizim medyamızda bu işler böyle… Medyanın içinden bir arkadaş bir yerlere gelmeye, başarılı olmaya kalkmasın… Bizim medyanın hasetliği tutar, yerden yere vururlar. Örnekleyelim, rahmetli Ertuğrul Akbay ve oğlu Burak Akbay… Ertuğrul Akbay muhabirlikten Sözcü’nün patronluğuna geldi ya… Yıllarca yapmadıklarını bırakmadılar. Ona ramen oğlu direndi ve Sözcü halen ayakta... Saner Ayar televizyondan çıkıp kendi yapım şirketinin patronu oldu ya… Medyada atılmadık iftira kalmadı. Ama o aldırmadı şimdi her sene birbirinden başarılı dizilere imza atıyor.

Bizden de bir örnek verelim Uçankuş Medya’nın patronu Can Tanrıyar da Fenerbahçe muhabirliğinden bugünlere geldi ya… Her gün meslektaşları öyle yalanlar yazıyor ki; Avrupa’ya kaçtı diyenler, Uçankuş kapandı yalanını yazıp bayram edenler, adamın 20 güne kadar çocuğu olacak, hala utanmadan başka kadınlarla yazıp çizenler, UçanKuş elinden gitti diyenler, hatta yine ekrandan Can Tanrıyar’ın kendisine aşık olduğunu söyleyecek densizler bile ortaya çıktı. Sonuç, Can Tanrıyar meslek hayatının 47. Yılında yine Uçankuş TV ile dimdik ayakta…

Ve yine medya içinden çok büyük bir başarı hikayesi, Show TV’de Can Tanrıyar’ın ekibinden olan Acun Ilıcalı… Boynuz kulağı geçer misali o, Can Tanrıyar’dan çok daha iyi hedeflere ulaşmayı başardı. Onun da özel hayatında biraz çalkantı oldu mu hemen sallamaya kalktılar, ama o da aldırmadı hep işine baktı.

Murat Ongun’dan nerelere geldik. Bu hatırlattıklarımızın özeti şu: Şu anda Murat Ongun’u yediklerini zannedip sevinenler, yakında Murat Ongun’u çok daha iyi yerlerde göreceklerdir. Bundan şüpheniz olmasın. Yetenekli ve çalışkan insanlara bu piyasada çok ekmek var…

(Ki biz Murat Ongun’u hiç tanımayan ve kendisiyle hiç teması olmayan bir ekibiz. Ne yandaş, ne candaş olan özgür Uçankuş olarak sadece yaşanmış gerçekleri hatırlatmak istedik)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!