İSMAİLAĞA CEMAATİ LİDERİ MAHMUT USTAOSMANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ!

İSMAİLAĞA CEMAATİ LİDERİ MAHMUT USTAOSMANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ! 23 Haziran 2022 - 13:24 | Güncelleme:

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Ustaosmanoğlu'nun vefat haberini alan cemaat üyeleri, Beykoz'daki evinin önünde toplanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi isimler de Ustaosmanoğlu için taziye mesajları paylaştı.

Ustaosmanoğlu bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefat haberini, torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu sosyal medya hesabından, "Mahmud efendi hazretleri dedem hazreti Allah'a vasıl oldular" notuyla duyurdu. İsmailağa Cemaati'nden yapılan duyuruda ise, "24 Zilkade 1443 perşembe gecesi saat 01.50 itibarı ile sevgili şeyhimiz Mahmud Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle Ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun. Cenazesi 24 Haziran 2022 Cuma günü Cuman Namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacaktır." denildi.

İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Ustaosmanoğlu'nun vefat haberini alan cemaat üyeleri, Beykoz'daki evinin önünde toplanmaya başladı. Taziye için eve gelenler yoğunluk oluşturdu. Polis ekipleri taziye evine çıkan sokaklarda önlem aldı.