ÜNLÜ İŞ ADAMI KİM?

ÜNLÜ İŞ ADAMI KİM? 3 Ağustos 2022 - 23:28 | Güncelleme:

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDI! VİDEODAKİ ŞARKIDAKİ GİBİ! YILLARCA, FUHUŞ’A ZORLANAN, ÜNLÜ SİYASİLERE PEŞKEŞ ÇEKİLEN, BİR KAÇ ERKEKLE BİRLİKTE YATAĞA GİRMEK ZORUNDA BIRAKILAN BU KADINLARIN HAYATINI KARARTAN ÜNLÜ İŞ ADAMI KİM? BU OLAY, 3 SENE KONUŞULUR!

Her rezilliğin bir sonu var. Sen kadınları, siyasilere ve adı çok iyi bilinen iş insanlarına pazarla, zorla yasaklı maddeler kullandırıp, taciz’den tecavüze kadar her şeyi yap ve yaptır. Ve tüm bunları yaparken Adnan kod adlı erkek sevgilisiyle(esas ismi Özkan) tüm bunları videoya çekip seyreden/seyrettiren bir adamcık! Üstüne üstlük korumalarla gezip, arabanın her yerinde kadınlara verilmek üzere yasaklı madde taşı! Ve bu kullanılan kadınların çoğu şimdi çok hasta! Kendi de uyuşturucudan tamamen uçmuş!

Bu önümüzdeki 3 yılın konuşulacak bir haber. Ak partili görünüp, aslında PKK’ya para aktaran bu iş erkeği(!) sizleri o kadar şaşırtacak ki! Kaba tipine bakıp, “Bu adam mı bunları yapmış” diye önce hayret edeceksiniz ve o fiziğiyle(!) kadın iç çamaşırı giymiş fotoğraflarını görünce şoka gireceksiniz. Kimsenin cinsel kimliğiyle işimiz yok ama bu kendini kabadayı gösterip, saklayıp, bu şekilde bir de kadınları pazarlayanlarla işimiz var.

Çok yakında delilleriyle/fotoğraflarıyla v.s hem suç duyurusu yapacağız, hem de başka kadınların bu tuzağa düşmesini engelleyeceğiz.

Ve kadınların içinde, önce gerçek bir birliktelik yaşayacağını sanıp imam nikahı bile yapılan sonra satılan dünya güzeli kızlar bile var. Ve bunu yapan sadece o kişi ile Adnan isimli sevgilisi görünse de, onlar çete reisi ve bu organizasyonda yer alan ünlü isimleri de ifşa etmek, halkı/kadınları aydınlatmak da bizim medya olarak birinci görevimiz.

Bizi durdurmak için her şeyi yapacaklar, biliyoruz. Çünkü her çevreden insanlar var. Devletin içlerine sızanlar da. Ama UçanKuş’un cesaretini biliyorsunuz. Çok yakında, çalışmamız, röportajlar v.s tamamlandığında, delilleriyle birlikte UçanKuş’ta olacak.