'KLAVYE DELİKANLILIĞINIZIN BEDELİ OLACAK'

'KLAVYE DELİKANLILIĞINIZIN BEDELİ OLACAK' 21 Eylül 2022 - 11:15 | Güncelleme:

Uzun seneler boyunca Galatasaray ve A milli takımda forma giymiş Hakan Balta'nın eşi Derya Balta hakkında çirkin iddiaları gündeme taşıyan sosyal medya hesabı hakkında soruşturma başlatıldı. Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, eşini aldattığı konusundaki iddiaları gündeme taşıyan o hesabı ifşa etti. Balta ailesi iftirayı affetmedi.

Özellikle sosyal medyada etkileşim kazanmak için insanlara iftira atan hesaplar bir türlü bitmiyor. Kariyerinde birçok şampiyonluk olan, EURO 2008 ve EUR0 2016'da başarıyla milli takımımızın formasını terleten Hakan Balta, ailesi hakkındaki iftiraları affetmedi.

Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın milli futbolcuyu bir dönem takım arkadaşlığı da yaptığı Tarık Çamdal ile aldattığı iddia edildi. Bu çirkin iftira karşısında sosyal medya hesabından harekete geçen Derya Balta 'Klavye delikanlıları' diyerek sert çıktı.

'KLAVYE DELİKANLILIĞINIZIN BEDELİ OLACAK'

Derya Balta, Twitter hesabından 'Pablitonuz' rumuzlu kullanıcının kulis bilgisi olarak paylaştığı iftiraya yanıt verdi. Balta; 'Hesabını da vereceksiniz o zaman! Böyle kuliz olmaz, klavye delikanlılığınızın bedeli olacak elbet' dedi.