ERDOĞAN NEDEN ZORDA?

ERDOĞAN NEDEN ZORDA? 17 Kasım 2022 - 17:09 | Güncelleme:

YAZI/YORUM: AK PARTİ’NİN OY ORANI, İYİSİ 34, KÖTÜSÜ 22, ORTALAMASI YÜZDE 28… MHP’NİN, İYİSİ 10, KÖTÜSÜ 4, ORTALAMASI YÜZDE 7… YANİ CUMHUR İTTİFAKI: YÜZDE 35… ZAMANLA YÜZDE 30’A BİLE GERİLEYEBİLİR!

İşte böyle olunca, Erdoğan için ‘çıkış yolu’ İYİ Parti ile işbirliği gözüküyor. Çünkü belli ki HDP’ye görüşmeye gitmelerine rağmen, olumlu bir gelişme yok! Ve bu yazı yazılırken şu an Erdoğan bir açıklama yaptı ve İYİ Parti’ye Millet İttifakı’ndan ayrılması için çağrıda bulundu!

Peki, bu saatten sonra Meral Akşener, blok değiştirir mi, siyaset bu bekleyip, göreceğiz!

İşte bu matematik hesabıyla Millet İttifakı’nın adayının Cumhurbaşkanı olma ihtimali şu anda çok yüksek… Doğal olarak herkes Millet İttifakı’nın adayı olmayı ister, bu matematik ortadayken…

O nedenle Cumhurbaşkanı’na yakın medyanın bile artık Erdoğan’dan daha fazla Millet İttifakı adayını (iyi ya da kötü) sürekli konuşmasının nedeni bu…

Peki, Erdoğan neden bu kadar oy kaybına uğradı? Kendisini İYi Parti’ye bile pas vermek zorunda bırakan konu ve kişiler; Ekonomi mi, Adalet sistemi mi, çevresi mi, sürekli gündem olan oğlu Bilal Erdoğan mı (ki damadı Berat Albayrak kendini bu dönem çok iyi sakladı), yine gündemden düşmeyen avukatları mı, Bekir Bozdağ mı, Süleyman Soylu mu, adı bir çok konuya karışan iş insanları mı, baba-oğul Gökçekler mi vs vs… İşte bu araştırmamızı da daha sonra yayınlayacağız.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!