KILIÇDAROĞLU, BEKİR BOZDAĞ’A BİR KUTU ÇİKOLATA GÖNDERMELİ!

KILIÇDAROĞLU, BEKİR BOZDAĞ’A BİR KUTU ÇİKOLATA GÖNDERMELİ! 8 Ocak 2023 - 01:01 | Güncelleme:

BEKİR BOZDAĞ, “TEK ADAM” MODELİNE KARŞI OLDUKLARINI HER FIRSATTA SÖYLEYEN MUHALEFETE, FARKINDA OLMADAN ÖYLE BİR DESTEK VERDİ Kİ! ŞİMDİ SORUYORUZ: ADALET BAKANI, “6’LI MASA, İDARE EDECEKLERİ BİR ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ARIYOR” DİYOR AMA TEK ADAM MODELİNDE İSE KENDİLERİ “ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ” GİBİ OLMUYORLAR MI?

6’lı masayı eleştirirken, “5’i imzalayacak, 6’ncı gereğini yapacak” tarzında konuşuyor. Yani bir kararın “çoğunluk/demokrasi” ile verileceğini anlatıyor aslında!

Şu anda zaten problem bu değil mi? Dikkat ettiniz mi, her bakan ne zaman bir konuşma yaparsa, içinde mutlaka “Cumhurbaşkanımızın tensipleriye” tarzı kelime kullanıyorlar. Erdoğan’ın adı geçmeyen bir konuşma yapmıyorlar! Bir insanın tüm bunlara yetişmesi mümkün mü? Ekonomi diyorsunuz Erdoğan, Merkez Bankası diyorsunuz Erdoğan, emekli zammı Erdoğan, marketlerin fahiş fiyatları; Erdoğan el koyuyor vs! Bu sistem önce hızlı hareket etmek ve hızlı karar vermedeki avantajıyla toplum tarafından onay aldı. Ama sonra bu hızlı tren raydan çıktı. 2 TL’lik dolar 18 TL’lere, pahalılık akıl almaz boyutlara çıktı! Şimdi Bozdağ, “5’i bakacak, sonra Cumhurbaşkanı gereğini yapacak” deyip güya eleştiriyor. Bu ülkede gece yarıları öyle kararlar alındı ki, o ortamlarda dolar da gece yarıları bir gecede uçtu gitti. Şimdi, verilecek karar üzerine belli ki bir kişi değil 6 kişi ve ekipleri karar verecek. Karar bir gecede değil de bir haftada çıksa ne olur? Yeter ki doğru karar çıksın. İhalelere bir günde değil 15 günde karar verilsin. Geç olsun ama güç olmasın ve ray’dan çıkmış tren tekrar rayına otursun! Bu açıklaması nedeniyle, Kılıçdaroğlu’nun Bekir Bozdağ’a bir kutu çikolata gönderip teşekkür edeceğini düşünüyoruz. Çünkü partisindeki hiç kimse, tek adam modeline neden karşı olduklarını ve kendilerinin asla özel kalem müdürü durumuna düşmek istemediklerini bu kadar güzel anlatamadı. Bu açıklamadan sonra muhalefet de kabinedeki bakanlar için Erdoğan’ın özel kalem müdürleri derse ne olacak? Sadece Erdoğan’ın gerçek özel kalem müdürü Hasan Doğan bozulur. Ama bu sistemde özel kalem müdürü, daha güçlü olduğu için de kafaya takmaz!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!