UÇANKUŞ NE DİYORSA O!

UÇANKUŞ NE DİYORSA O! 6 Şubat 2023 - 00:25 | Güncelleme:

MAHKEMESİ ÖNCESİ, ALACAĞI CEZAYA KADAR BİLEN UÇANKUŞ, “BU KARARLA İMAMOĞLU KAHRAMAN OLUR” DİYENLERİN ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAZMIŞTI! NE YAZDIYSAK O OLDU! BUNDAN SONRASINI DA İLK BİZDEN OKUYUN!

Sen, kendini CHP’nin üstünde gör. Sen, Meral Akşener ve Enver Yücel’den aldığın destekle kendini dev aynasında gör. Sen, CHP’den gizli iktidara yakın iş adamlarıyla iş çevir, belediyeye haksız haciz koyanlarla bile iş yap! Sen her krizde tatile çık. Şimdi ise istediğin kadar AKOM Merkezi’nde kar takip et, artık çok geç! Adaylığı da hayal…

Aldığı hapis cezasından sonra Erdoğan’ı örnek gösterip, “kahraman olacak” diyenler de tamamen yanıldı. Biz söylemiştik, “İmkansız ve Erdoğan’la kıyaslanması bile olmaz” diye!

Bakın, şimdiki anketlerde ancak yüzde 10 oy alabildiği ortaya çıkıyor! Nereden nereye… Ama ona rağmen; hayaller içerisinde şehir şehir dolaşıp mücadele ediyor hala… Akşener ailesiyle olan yakınlığını zaten Cem Uzan bağıra bağıra anlatmıştı. Bu konuya, detaylarıyla biz sonra gireceğiz. O yüzden Akşener, hemen vazgeçemiyor. Ama bilmiyor ki, çaresi yok! Enver Yücel de hala yanlış ata oynadığının farkında değil… Halk TV’nin de gizli en büyük destekçilerinden olan Enver Yücel yüzünden Halk TV de bir türlü bu olayları haber yapamıyor! Özellikle İsmail Küçükkaya, isimlerinin ilk harfini bile söyleyemez! Çünkü’sü şimdilik bizde kalsın!

Sonuçta, İmamoğlu’nun, bir daha belediye başkanlığına bile aday gösterilmesi zordur.

Bu arada herkes soruyor, “UçanKuş bilir, istinafta İmamoğlu’nun cezası ne olur?” diye! Tahminimizi yazalım: “İstinafta ceza 3 yıl 7 ay kadar ceza istenmesi söz konusu olur ama sonuçta bizim tahminimizce 3-3.5 yıl arası bir ceza alır. Ve konu hemen Yargıtay’a gider! Şimdi sürpriz: Yargıtay cezayı onamaz, tam tersi bozar! Neden mi? Çünkü gideceği mahkemedeki hakimler, Erdoğan’a yakınlık duyan ama en önemlisi hukuk neyse onu yapan kişiler! Bu iş, aslında aslında Erdoğan’la ilgili olmadığı, o şekilde gösterilmesi AK Parti içinden birilerinin işine geldiği için, bizim tahminimizce ceza kalkar”

Ama İmamoğlu bir şey kazanmaz, çünkü İBB içinde yapılan teftişler sonunda bizce hiç de hoş olmayan şeyler ortaya çıkar!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!