FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ DA HÜKÜMETE İSYAN ETTİ!

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ DA HÜKÜMETE İSYAN ETTİ! 6 Şubat 2023 - 00:32 | Güncelleme:

FUTBOLUN BU KADAR İÇİNE GİRİLMESİ, HÜKÜMETTE KİMİN FİKRİYDİ BELEMİYORUZ AMA ŞİMDİ BÜTÜN FUTBOL/HAKEM OLAYLARI İHALESİ DE HÜKÜMETE KALMAYA BAŞLADI.

İşte Ali Koç’un açıklaması: “Hükümet de işin içindedir”

Hükümete en yakın insanlardan Rıdvan Dilmen bile hükümetin yönlendirmeleriyle oluşan futbol federasyonuyla ilgili şimdi öyle şeyler söylüyor ki!.. (Video’da) Sözleri, yenilir, yutulur gibi değil…

Zaten Rıdvan Dilmen, Erdoğan ailesinden, futbol dünyasıyla yakından ilgilenen kardeşi Mustafa Erdoğan’la da, futbol federasyonu eski başkanı Servet yardımcı yüzünden de TERS düşmüşlerdi!.. O zamandan beri Mustafa Erdoğan’la Rıdvan Dilmen’in arasının limoni olduğu söyleniyor.

Yine futbol dünyasında çok konuşulan bir konu… Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin nasıl seçildiği!.. Çoğunluğun bildiği şu: İş insanı Cemal Kalyoncu(futbolla da ne ilgisi varsa), çok iyi bir referansla Mehmet Büyükekşi’yi öneriyor ve sonrasında Erdoğan uzakta ancak sürekli “Erdoğan istiyor, Cumhurbaşkanı istiyor” denilerek, Mehmet Büyükekşi seçtiriliyor. Sonrası yine malum… Kıyamet kopuyor. Dünya ile uğraşmak bir yana, seçimle uğraşmak bir yana, iç problemlerle uğraşmak bir yana, çevresinde çok güveneceği insan da kalmayan Erdoğan, her yerde adı kullanılarak şu anda futbol dünyasında bile “kötü adam” oluyor!

Ve manşette söylediğimiz gibi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da çıkıp, “Hükümet de işin içindedir” diyor!.. Yarın öbürgün, Fenerbahçe tribünleri, Fenerbahçeli olmasına rağmen Erdoğan’a tepki göstermeye başlarsa hiç şaşırmayacağız. Çünkü, bizce, içeriden birileri Erdoğan konusunda “rüzgarın terse dönmesi” için(ki döndü zaten) elinden gelen her şeyi yapıyor!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!