SEÇİMİ KAZANMAK İSTEMİYORLAR MI?

SEÇİMİ KAZANMAK İSTEMİYORLAR MI? 23 Mart 2023 - 02:13 | Güncelleme:

MECLİSTE BUGÜN VERİLEN, KIZILAY’IN ÇADIR SATIŞI İDDİALARIYLA İLGİLİ ARAŞTIRMA ÖNERGESİ, AK PARTİ VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ! NEDEN? VE BAKANLAR UÇTU!

BU İŞTE GERÇEKTEN DE BİR GARİPLİK VAR! SANKİ YENİDEN SEÇİLMEK İSTEMİYOR GİBİ DAVRANIŞLAR BUNLAR! DEPREM SONRASI, TOPLUMDA BÜYÜK BİR YARA OLAN KIZILAY ÇADIRLARININ PARAYLA SATILMASI KONUSUNUN ARAŞTIRILMASINI KİM İSTEMEZ? ORADAKİLER, İNSANLARIN VEKİLLERİ! VE İNSANLAR DÖRT GÖZLE BU KONUNUN ÇÖZÜLMESİNİ BEKLERKEN, ARAŞTIRMA ÖNERGESİNİ BİLE REDDETMEK! VE BU AKŞAM AÇIKLANAN; 17 BAKAN’IN BİRDEN KABİNEDEN GİTMESİ NE ANLAMA GELİYOR?

Çok garip geliyor bize… Hele seçim öncesi bunu yapmak! Neler geliyor aklımıza! Acaba Ak Parti ile MHP yani Cumhur İttifakı seçimi kazanmak mı istemiyor? Ekonomi bizim bildiğimizden de mi kötü? İdare edilemeyecek noktaya mı geldi? Dolar daha da mı uçacak? Yani bundan sonrası tufan mı? Yani seçilecek insanları çok zor ve kötü günler mi bekliyor? O yüzden mi, bu dönemi muhalefete bırakmak istiyorlar? İşler kötü giderse, yerel seçimlerle beraber bir erken genel seçim mi düşünülüyor? Peki Erdoğan da, bir anda herhangi bir bahaneyle çekilebilir mi? (Ama öncelikle YSK’nın onay vermesi lazım, yoksa bir daha aday olamaz. Bunun sebebini daha önce yazmıştık) O yüzden, bu onay sonrası böyle bir sürpriz yaşayabilir miyiz? Peki, şu anda bile hala Erdoğan’dan çok iyi bir çıkış bekleyenler, Erdoğan’ın mutlak bir bildiği vardır diye düşünenler hüsrana uğramaz mı?..

İşte kafamızda böyle deli sorular! Çünkü Kızılay’ın çadır ve erzak satışının incelenmesine izin vermemeyi, hiç bir kalıba sığdıramıyoruz! Ve bu akşam netleşen, tüm kabinenin boşalması! Hiç birinden de mi mutlu değildi Erdoğan? Hepsi birden milletvekili adayı yapılıyor! Bir yandan da üstte yazdığımız “kafamızdaki deli sorular”a geliyoruz yine… Bakanların hepsi bunu kabul ettiğine göre seçimi Erdoğan’ın kazanamayacağını mı düşünüyorlar? Böyle bir ortamda, “dokunulmazlık” almak daha mı iyi görünüyor? Kafamız iyice karıştı. Ya da Erdoğan da son anda çekilip kendisi de milletvekili adayı olacak da, dışarıda kimseyi bırakmak mı istemiyor? Mesela Binali Yıldırım da bu akşam İzmir’den milletvekili adayı olmak için başvurdu. Acaba çok güçlü isimlerle Meclis’te yer alıp, erken seçimi mi hedefleyecekler?

Bir gariplik olduğu kesin! Sizce?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CqGxMDANzVo/