ŞOK! ERDOĞAN’IN RATINGLERİ ÇÖKTÜ!

ŞOK! ERDOĞAN’IN RATINGLERİ ÇÖKTÜ! 23 Mart 2023 - 13:05 | Güncelleme:

NEREDEN NEREYE! ESKİDEN İLK 5’E GİREN YÜZDE 20’L34 ALAN “ÖZEL ERDOĞAN” PROGRAMI, DÜN YÜZDE 3 SHARE’DE KALMIŞ! YANİ 100 KİŞİDEN SADECE 3 KİŞİ İZLEMİŞ!

ESKİYE GÖRE FARK İNANILMAZ!.. YÜZDE 20’LERDE İZLENEN “ERDOĞAN ÖZEL” PROGRAMININ DÜN ALDIĞI İZLENME PAYI, ÖNCELİKLE KÜLLİYE’DE BÜYÜK BİR ŞOK YARATMIŞTIR!.. YÜZDE 20’LER NEREDE, YÜZDE 3 NERDE!.. KAYIP BÜYÜK!.. ASLINDA ANKETLER DE BÜYÜK DÜŞÜŞÜ GÖSTERİYORDU. ANCAK BİR BÖLÜM İNSANLANLAR BU ANKETLERİN TARAFLI OLDUĞUNU, GERÇEĞİ YANSITMADIĞINI İDDİA EDİYORLARDI. ŞİMDİ İSE “TARTIŞMASIZ” BİR SONUÇ ÇIKTI ORTAYA!.. Kİ ERDOĞAN DA HEP, TV’DE ALDIĞI RATINGLERİ ÇOK ÖNEMSİYOR, ÇOK CİDDİYE ALIYORDU. ŞİMDİ KENDİSİ DE ŞAŞIRMIŞTIR! BU ARADA BİLAL ERDOĞAN FAKTÖRÜ DE İLGİNÇ!

Seçim öncesi ilk ciddi sinyal bu…

Hatta eskiden, daha eğitimli kesim olan AB ve ABC1 gruplarına göre TOTAL grubunda iyi bir izlenme oranı/payı alırdı. Şimdi orada da çökmüş!..

Tüm gruplarda neredeyse aynı izlenme payını almış, yüzde 3’te kalmış!..

Seçim öncesi en kritik veri… Belki de Fatih Erbakan’ın Cumhur İttifakı’na katılmaktan vazgeçmesinin nedeni; yaptıkları araştırmalarda bu tarz verileri yakalamasıdır!

Bakanların hepsinin, 17’sinin birden, bakanlıktan çıkıp, tenzili rütbe ile milletvekili adaylığını kabul etme sebepleri de, yine bu verileri görüp, iktidara gelme şanslarının çok düştüğüne kanaat getirmeleri olabilir mi?

İşte “CUMHURBAŞKANI ÖZEL” programının sonuçları:

TOTAL: 26. sırada, Rating 1.42, Share: 3.58… (27. Sırada bulunanan “Gelinim Mutfakta”nın bir üstünde yer alıyor);

AB GRUBU: 20. sırada, Rating: 1.29, Share: 3.48… (21. Sırada bulunan “Rafadan Tayfa”nın bir üstünde yer alıyor) ;

ABC 1’de 19. sırada: Rating 1.46, Share: 3.45… (20. Sıradaki Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in bir üstünde yer alıyor)

Siz, Erdoğan’ın yüzde 3 izlenme paylarına düşmesini nasıl yorumluyorsunuz?..

(Bu arada dün yayınlarda anlaşılmayan bir şey vardı! Daha çok Bilal Erdoğan’ın etkin olduğu TRT 1’de, (Erdoğan’ın Star’da çıkacağı belli olduktan sonra) yayın prototipinde bir değişiklik yapılıp, Erdoğan’ın yayında olduğu saatte, tam karşısına, iddialı dizi Gönül Dağı’nın yeni bölümü alınmıştı! Şaşırtıcı! Daha önce yazdığımız “Brütüs”ün, Bilal Erdoğan olma ihtimali yok!.. Peki nasıl oldu bu “ratingi baltalama” işi?)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!