KEMAL SUNAL GÖKYÜZÜNDEN GÜLÜMSEDİ!.. EFSANE SANATÇININ KENDİSİ GİBİ OYUNCU OLAN OĞLU ALİ SUNAL, ‘YAPRAK DÖKÜMÜ’NDEN TANIDIĞIMIZ GÖKÇE BAHADIR’LA BODRUMDA EVLENDİ. MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNAN ÇİFT, NİKAHIN HEMEN ARDINDAN YUNANİSTAN’A AÇILDI...

22.07.2011 14:26:56

Türk sinemasının duayeni Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, 3 yıldır birlikte olduğu “Yaprak Dökümü”nün ünlü oyuncusu Gökçe Bahadır’la Bodrum Cruiseport’ta sade bir törenle evlendi. Ali Sunal’ın nikah şahitliğini kardeşi Ezo Sunal yaparken, Gökçe Bahadır’ın şahitleri ise Göksel Kortay ve Oya Başar oldu.

İlişkilerinin ilk aylarından itibaren evlenmeyi planlayan Sunal ve Bahadır çifti, aile bireyleri ve çok yakın dostlarını çağırdıkları nikahın hemen ardından balayı için tekneyle Yunanistan adalarına gitti.

YAKIN DOSTLARI DA ORADAYDI

Halikarnas Marina’daki törende, Oya Başar, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, Göksel Kortay, Özgür Ozan, Ceyda Düvenci, Tarık Ünlüoğlu, Sinan Tuzcu-Dolunay Soysert, Suna Keskin gibi sanat dünyasından yakın dostları da mutlu çifti bu güzel günlerinde yalnız bırakmadı.

Yeni evliler, cumartesi akşamı (23 temmuz) Yunanistan’ın Leros adasında da ailelerinin ve yakın dostlarının katılımıyla bir kutlama yemeği verecek.

Mini etekli, sade ama davetlilerin beğenisi kazanan modern bir gelinlik giyen Gökçe Bahadır, Ali Sunal’ın ayağına basmayı da ihmal etmedi.

Bu yılın ocak ayında kendi annesi Gül Sunal ve ünlü oyuncu Oya Başar’la Gökçe Bahadır’ı ailesinden istemeye gitmişti. Başar aynı zamanda Sunal’ın nikâh şahitliğini de yaptı.

İşte o düğünden kareler...

DİĞER HABERLER