FLAŞ! İLK KEZ UÇANKUŞ KAMERALARININ GÖRÜNTÜLEDİĞİ TOLGA GÜLEÇ – YELİZ ŞAR ÇİFTİ, AŞKLARINI BAKIN HANGİ SÖZLERLE İFADE ETTİ!

FLAŞ! İLK KEZ UÇANKUŞ KAMERALARININ GÖRÜNTÜLEDİĞİ TOLGA GÜLEÇ – YELİZ ŞAR ÇİFTİ, AŞKLARINI BAKIN HANGİ SÖZLERLE İFADE ETTİ! 8 Ocak 2013 - 12:15 | Güncelleme:

 

Tolga Güleç ile Yeliz Şar çifti, geçtiğimiz gün gerçekleşen Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı nişanına birlikte katıldı. Artık ilişkilerini saklama gereği duymadıklarını belirten ikili, ilişkilerinin son derece seviyeli gittiğini söyledi. Çok eski arkadaş olduklarını ve 2 yıldır tanıştıklarını açıklayan Güleç, “Arkadaşlık sonradan aşka dönüştü. Bir anda elektriklenme oldu. Onun dışında hadi sevgili olalım demedik” diye konuştu. Yeliz Şar ise, “Tolga ile ortak arkadaşlar vasıtasıyla benim tiyatro oyununda tanıştık. Sonra telefonda konuştuk. Aynı dili konuşmaya başladığımızı fark ettik. Ben daha deli dolu o daha sakin. Böyle olunca da birbirimizi tamamladık” dedi. Yeliz Şar ile yakından ilgilendiği gözlenen Tolga Güleç, bir ara sevgilisinin bilekliğini koluna takarken objektiflere yakalandı.