FLAŞ! “İŞLER KARIŞACAK”! İŞLER GÜÇLER’İN OYUNCUSU MURAT CEMCİR’DEN “FLAŞ AÇIKLAMA”!!! “BÜŞRA PEKİN DEMET AKBAĞ’DAN DAHA İYİ OYUNCU”!

FLAŞ! “İŞLER KARIŞACAK”! İŞLER GÜÇLER’İN OYUNCUSU MURAT CEMCİR’DEN “FLAŞ AÇIKLAMA”!!! “BÜŞRA PEKİN DEMET AKBAĞ’DAN DAHA İYİ OYUNCU”! 19 Ocak 2013 - 15:38 | Güncelleme:

Büşra, Demet'ten daha iyi oyuncu!

İşler Güçler'in oyuncusu Murat Cemcir, Büşra Pekin'in diziden ayrılışını açıklarken yeni bir polemiğe kapı açtı: Zaten kaç bölüm olacağı belliydi. Demet Akbağ'dan daha iyi oyuncu

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan 'İşler Güçler' dizisinin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz, Haliç Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Diziye sonradan dahil olan ve kısa süre sonra bırakan Büşra Pekin'le ilgili soruya cevap veren Cemcir, tartışma yaratacak ifadeler kullandı: Büşra'nın kaç bölüm oynayacağı belliydi. Oyunculuğuna diyecek yok. Gelmiş geçmiş en iyi kadın oyuncudur. Demet Akbağ, Yasemin Yalçın gibi oyunculardan da daha iyi...

CEM YILMAZ'LA YIRTTIK

- Cem Yılmaz 'Çalgı ile Çengi' filmimizin patronuydu. Yırtmaksa orada yırttık zaten. (Bu projeyle yırttınız mı?' sorusu üzerine)

- Çalgı Çengi'nin ikincisini yapmak istedik. İsimsiz olduğunuzda patronlar üzerinizden silindirle geçiyor. Bize de öyle oldu. Sonra Yılmaz, filmin borçlarını ödeyerek satın aldı, o şekilde çıkardık.