FLAŞ! ÜNLÜ POPÇU ÇELİK, SACİT ASLAN’DAN NEDEN ÖZÜR DİLEDİ? İŞTE O AÇIKLAMA!

FLAŞ! ÜNLÜ POPÇU ÇELİK, SACİT ASLAN’DAN NEDEN ÖZÜR DİLEDİ? İŞTE O AÇIKLAMA! 23 Nisan 2013 - 15:37 | Güncelleme:

TV8’de hafta içi her sabah ekrana gelen “Aramızda Kalsın”ın  yorumcusu Sacit Aslan, geçtiğimiz günlerde ünlü popçu Çelik’in kendisine söz verdiği halde programına katılmadığını ileri sürmüştü.

 

Çelik bugün yaptığı bir basın açıklamasıyla Sacit Aslan’ın sözlerini doğruladı ve kendisinden özür diledi.

 

İŞTE ÇELİK’İN AÇIKLAMASI:

 

“Çok başarılı bir projeye imza attığımı düşünüyorum,bu konuda mütevazı olamayacağım. Çok da yoğun ilgi gördük, Yüce Rabbime şükürler olsun, yüzümüz kara çıkmadı.

Son 15 günün en çok konuşulan ve kendi yazıpyönettiğim “Şizoid” isimli müzikli gösterinin ilk Tv programı için Sayın Sacit Aslan'a söz verdim ve başka da bir programa gitmeyeceğimi belirttim.

(Bu arada belirtmek isterim, biz işlerimizi sosyal medya, PR, asistan da dahil olmak üzere çalışma arkadaşlarımız vasıtasıyla vemutlaka yazışma yolu ile organize eder ve kayıt altına alırız. Ancak bazı isimler vardır ki hem yaş olarak büyüğümüz hem de mesleki olarak saygın kişileridir, sözleri yazı gibi kuraldır, böyle durumlarda etik kurallara ve kişiliklere güveniriz. Sacit Bey de bizim için böyle biridir, bu yüzden direk bana ulaşabilmesini de sağladığımızı söylemem lazım )

Sayın Sacit Aslan'ın TV'de ve kendi özel internet sitesinde söylediği her şey doğrudur. Haklıdır. Her kelimesi aramızda aynen geçmiştir, burada tekrar söz kalabalığı yapmak istemiyorum.

Ben ise bir konuda tüm iyi niyetimle ve asla buşekilde bir sonuç alacağımı düşünmeden CNN Türk "5N1K" programına söz verdim ve Sayın Sacit Aslan'a söz verdiğim yayın gününden bir gün öncesinde bu yayına katıldım..

Tamamen es geçtiğim ve asla kötü niyetli olmadan yaptığım hata şu idi;

Yayın formatı çok farklı olan iki program arasında bir ilişki olmayacağını düşündüm ki zaten Sacit bey de bunu kabul etti “normaldir, tabii ki projeni en iyi şekilde tanıtmak hakkındır, ama keşke yine de birsöyleseydin” dedi ki burada da haklıdır.

Yaptığım en büyük hata budur. Yayın formatı çokfarklı olan iki programa katılmamın Sayın Sacit Aslan beyefendi tarafından çok kolay anlaşılabileceğini düşündüm. Ancak yine de bir haber vermek gerekirdi, bukonuda hatamı kabul ediyorum

Bu tamamen benim şahsi bir hatamdır, ekibimin vçalışma arkadaşlarımın bu konuda en küçük bir kusuru yoktur..

Bu açıklamalar bağlamında ve kendisine çok da hakverdiğim, asla kalbini kırmak, hele ki saygısızlık yapmak fikrim olmadığıhalde, bu şekilde sonuçlanan bir sürece şahsi hatamla sebep olduğum için TÜM MEDYANIN HUZURUNDA BÜTÜN KALBİMLE SAYIN SACİT ASLAN BEYEFENDİDEN ÖZÜRDİLİYORUM..

Bir de küçük not; Benim kariyerimde söz verip degitmediğim iş ve program yoktur. Bu anlamda da Sacit Bey ile twitter üzerindenyaptığımız görüşmede olduğu gibi bir kez daha belirtmek isterim ki, Cüneyt Özdemir'in programına katılmamız üzerine, ertesi gün katılacağımız program Sayın Sacit Aslan beyefendi tarafından iptal edildiğinden, ben de bu programagitmedim..

Sevgi dolu Saygılarımla”

Çelik Erişçi


FOTO GALERİ! KADIN KILIĞINA GİREN ÇELİK'TEN OLAY YARATAN POZLAR! TIKLAYIN!


FOTO GALERİ! KADIN KILIĞINA GİREN ÇELİK’İN, SAHNEDEKİ İLK GÖRÜNTÜLERİ!


KADIN KILIĞINA GİREREK HERKESİ ŞAŞIRTAN ÇELİK, İKİNCİ BOMBASINI DA PATLATTI!


FOTO GALERİ! GÜNAY MUSAYEVA ERKEK KILIĞINA GİRDİ!