WILMA ELLES, MR. ALPER ASLANOĞLU İLE BİRLİKTE GELİNLİK FESTİVALİNDE BOY GÖSTERDİ! GÜZEL OYUNCU, KORTEJ GEÇİŞİNDE AT YERİNE NEDEN ARABAYI TERCİH ETTİ?

WILMA ELLES, MR. ALPER ASLANOĞLU İLE BİRLİKTE GELİNLİK FESTİVALİNDE BOY GÖSTERDİ! GÜZEL OYUNCU, KORTEJ GEÇİŞİNDE AT YERİNE NEDEN ARABAYI TERCİH ETTİ? 28 Nisan 2013 - 01:41 | Güncelleme:

İstanbul’un gelinlik mağazalarıyla ünlü Fatih Fevzipaşa Caddesi, dün renkli bir etkinliğe sahne oldu. Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen gelinlik festivali renkli anlara sahne oldu.

Festival havasını aratmayan etkinliğin en dikkat çeken ismi , ülkemizde “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisiyle adını duyuran ve şu sıralar Türk vatandaşı olmaya hazırlanan Wilma Elles ve Alper Aslanoğlu oldu.. Güzel oyuncu atın üzerinde gerçekleştirmesi gereken kortej geçişini, korktuğu için at binmedi ve üstü açık bir arabanın üzerinde halkı selamladı.

İşlemeli gelinliğiyle dikkat çeken Elles duygularını şu sözle dile getirdi: “İnşallah bir gün ben de gelinlik giyeceğim. Güzel bir anı oldu. İlkbahar geldi, şimdi düğün zamanı ve bütün gelinlere, damatlara mutluluklar diliyorum.”