FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK'TEN, KRİTİK KIDEM TAZMİNATI TOPLANTISI SONRASINDA İLK AÇIKLAMA!

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK'TEN, KRİTİK KIDEM TAZMİNATI TOPLANTISI SONRASINDA İLK AÇIKLAMA! 11 Kasım 2013 - 13:22 | Güncelleme:

Kıdem tazminatıyla ilgili son dakika açıklaması

Bakan Çelik kıdem tazminatı ile ilgili açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kritik kıdem tazminatı toplantısının ardından açıklama yaptı. Çalışma Bakanı Çelik "10 gün içinde yeniden bir araya geleceğiz" dedi.

Bakan Çelik'in konu ile ilgili açıklaması şöyle:

"Taraflarla teknik heyet bu hafta içerisinde, biz de en kısa zamanda bir kez daha bir araya geleceğiz.

Bugün çok verimli, düzeyli, görüşmeyi taraflarla birlikte gerçekleştirmiş olduk. Ben bütün başkanlara teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar bize gelen tüm kesimlerin talepleri, bir özet şekline dönüştürüldü. Bunlar yasal düzenlemeye nasıl uyarlanır, biz çalışma yaptık. Bakanlığın, iş verenlerin, işçi kesiminin değil, bir taslağa dönüştürdük. Çıkan bir neticeyi sizlerle paylaşmış oldu.

Kısa süre sonra yapılacak toplantıda nerelerde uzlaşılıp uzlaşılmadığını netleştirirz diye düşünüyorum. Kanun metni değil, tüm çalışmaların bir taslağa dönüştürülmesinden bahsediyoruz."