TRABZONSPOR BAŞKANI HACIOSMANOĞLU İLE SİVASSPOR BAŞKANI ODYAKMAZ ARASINDA SÖZ DÜELLOSU YAŞANDI

TRABZONSPOR BAŞKANI HACIOSMANOĞLU İLE SİVASSPOR BAŞKANI ODYAKMAZ ARASINDA SÖZ DÜELLOSU YAŞANDI 20 Ocak 2014 - 17:29 | Güncelleme:

Kulüpler Birliği toplantısında Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Odyakmaz arasında söz düellosu yaşandı.

Kulüpler Birliği Toplantısında olay. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz söz düellosuna girdi. Hacıosmanoğlu'nun şikeden söz açması üzerine 

Sivasspor Başkanı Odyakmaz, "Yeniden yargılama yapılırken Trabzonspor’un tapelerini de paylaşacağım. Bakalım o zaman ne yapacaksın" dedi.

Hacıosmanoğlu ise ben senin delikanlılıından şüphe etmem elinde ne belge bilgi varsa, federasyona ve yetkili kurumlara ver. Amacımız temiz futbol değil mi. Bütün pislikler ortaya çıksın” yanıtını verdi. Bu yanıta sinirlenen Odyakmaz, "Kardeşim ben ispiyoncu değilim" cevabını verdi.

Hacıosmanoğlu toplantıdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada ise, “Delikanlılığına sahip çıktığım Mecnun Odyakmaz, elindeki delilleri federasyona verecek. Bu ispiyonculuk değil Türk futboluna hizmettir. Nerede pislik varsa ortaya çıksın” dedi.