FLAŞ!.. “SİZCE EN İYİ MAGAZİN PROGRAMI” HANGİSİ ANKETİ SONA ERDİ?.. HANGİ PROGRAM BİRİNCİ OLDU, 2  ve 3’NCÜ SIRADA HANGİLERİ VAR?..

FLAŞ!.. “SİZCE EN İYİ MAGAZİN PROGRAMI” HANGİSİ ANKETİ SONA ERDİ?.. HANGİ PROGRAM BİRİNCİ OLDU, 2 ve 3’NCÜ SIRADA HANGİLERİ VAR?.. 7 Mart 2014 - 11:51 | Güncelleme:

Toplam 6184 kişinin oy kullandığı “Sizce En İyi Magazin Programı Hangisi” anketi az önce sona erdi.

Ve…

Sürpriz bir birinci var. Sürpriz diyoruz çünkü yayınlandığı kanalın genel ratingleri büyük kanallardan çok geride…

Spor programıyla ve sabah programıyla ses getiren bir kanaldan çıktı birinci… Beyaz TV’den Söylemezsem Olmaz, yüzde 37.47 oranında oy alarak ilk sırayı paylaştı.

Televizyon yazarımız Anılcan Tanrıyar, zaten yazılarında sürekli olarak Söylemezsem Olmaz’ın çok iyi bir şekilde gündemi yakaladığını devamlı olarak kaleme alıyordu. İşte bu çalışma şekli de bu sonucu getirdi Söylemezsem Olmaz ekibineEsin Övet, Oya Aydoğan, Gizem Hatipoğlu ve Mert Öğün’ü ve de yapımcısı Ayşe Kok’ü kutluyoruz.

İkinci sırada ise Kanaltürk’ün 2.Sayfa’sı var. Yüzde 21.99 oy almış. Bu da gerçekten büyük başarı… Çünkü Kanaltürk de çok izlenen kanallar sıralamasında yer almıyor.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’i de kutluyoruz.

3. sırada ise Kanal D’nin D Magazin’i var. Aslında D Magazin’in tarzı ile üstte yazdığımız iki programın formatları tabi ki farklı… Ama bu ankette biz birlikte yer verdik tüm bu programlara…

D Magazin yüzde 8.69 ile üçüncü olurken, 4. Sırada ise Star’ın başarılı ve ses getiren programı Starlife’ı var. Starlife da 6.64 oy oranı almış.

Sıralama şöyle devam ediyor.

5. sırada Tv 8’in Aramızda Kalsın’ı yüzde 4.81 almış. 6’ncı sırada Show’un Pazar Sürprizi var: 4.58… 7’nci sırada Hey Canlı yer bulmuş: 4.55… 8’nci sırada Cumartesi Sürprizi 4.03…  9’ncı sırada ise TV 8’in Pazar Magazin’i yer alıyor: 2.12…