SENARYO DEÐÝL GERÇEK! “KURTLAR VADÝSÝ”NDE KARDEÞ KAVGASI ÇIKTI ÝDDÝASI!

SENARYO DEÐÝL GERÇEK! “KURTLAR VADÝSÝ”NDE KARDEÞ KAVGASI ÇIKTI ÝDDÝASI! 21 Nisan 2014 - 14:12 | Güncelleme:

Kurtlar Vadisi’nde kardeþ kavgasý çýktý.


Cengiz Semercioðlu’nun haberine göre Kurtlar Vadisi’nde yaþanan kardeþ kavgasý büyük bir ayrýlýðý beraberinde getirdi. Son 10 yýlýn televizyonda en çok izlenen dizisi olan ve gittiði her kanalda bu baþarýsýný kanýtlayan Kurtlar Vadisi’nde bir süre öncesinde büyük bir ayrýlýk yaþandý

Pana Film’i kuran da Raci Þaþmaz’dý, Osman Sýnav’la birlikte Kurtlar Vadisi’ni yaratan da, kardeþi Necati Þaþmaz’a Polat Alemdar rolünü veren de. Osman Sýnav’la daha ilk yýllarda yollar ayrýldýktan sonra Raci Þaþmaz; Bahadýr Özdener ve Cüneyt Aysan’la Kurtlar Vadisi’ni yýllarca ratinglerde zirvede tuttular. Ancak þimdi Necati Þaþmaz, Kurtlar Vadisi’nde yalnýz kaldý.

Bir süre önce abi-kardeþ baþta olmak üzere, Bahadýr Özdener ve Cüneyt Aysal’ýn da dahil olduðu kavgalar yaþanmýþ Kurtlar Vadisi’nde... Tam bir kardeþ kavgasý!

Zaten son 3 yýldýr çok fazla ilgilenmiyormuþ Raci Þaþmaz, Kurtlar Vadisi’yle... Bir süre önce de Pana Film’i Pana Holding’ten ayýrararak “Yalnýz Kurt” olarak yola devam kararý almýþ... Peki ne yapacak Raci Þaþmaz?

500 milyon dolarlýk bir projeyle inþaat sektörüne giriyor. Önümüzdeki dönemde de turizm ve medya alanýnda yatýrýmlar yapmayý planlýyor. Kurtlar’ýn diðer ekürisi Bahadýr-Cüneyt de Star’a yeni bir dizi hazýrlýðýnda.

Geçen gün bu dizinin adýnýn “7 Þubat” olacaðýný yazdým ama henüz belli deðilmiþ adý... Dizide Selen Soyder doktoru, Ýbrahim Çelikkol bordo bereli subayý, Nehir Erdoðan askeri savcýyý, Karadayý’da savcý rolüyle yýldýzý parlayan Yurdaer Okur istihbarat baþkanýný oynayacak. Erdal Beþikçioðlu ise emekli istihbaratçý rolünde... Kurtlar Vadisi’nde tek baþýna kalan Necati Þaþmaz ise Pana Film’in tek söz sahibi oldu... Kurtlar Vadisi son 10 yýldaki en büyük parçalanma böylenme yaþandý...