TÜRKAN ŞORAY’IN REKLAM YÜZÜ OLDUĞU “GÖNÜL KAHVESİ” İLK ÖDÜLÜNÜ ALDI!

TÜRKAN ŞORAY’IN REKLAM YÜZÜ OLDUĞU “GÖNÜL KAHVESİ” İLK ÖDÜLÜNÜ ALDI! 2 Temmuz 2014 - 12:04 | Güncelleme:

Türkan Şoray'ın reklam yüzü olduğu ve yaklaşık olarak 2 yıl önce Türkiye’de girdiği kahve sektörüne, yeni bir soluk getiren Gönül Kahvesi, açtığı şube sayısıyla 63’e ulaştı. Gönül Kahvesi, Türkiye’den sonra şimdi de yurtdışına adım attı.

Saraybosna da ilk yurtdışı şubesini açan Gönül Kahvesi, Saraybosna ve Türkiye arası Ekonomik-Kültürel ilişkilere katkısı sebebi ile Lob’in Europe tarafından Saraybosna'da organize edilen 7. Avrupa Uluslararası Kalite Zirvesinde, Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.  Avrupa Kalite Ödülü ile kalitesi tescillenen Gönül Kahvesi, aynı zamanda Türkiye’de kahve sektöründe verilen ilk ödülü almanın da gururunu yaşıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan bir proje ile önümüzdeki 2 yıl içinde 5 şube daha açması planlanan Gönül Kahvesi, Amerika'dan da ciddi talepler alıyor. Ödülünü Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Guinther Meinel’den alan Gönül Kahvesi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yardımcı, Gönül Kahvesi'nin Kahve Sektörüne katkılarının tarafsız kurumlarca görülüp takdir edildiğinin göstergesi olduğu belirterek; 'Gönül Kahvesi'nin başarısı artık tescil edildi. Bu ödülü almak bizleri bir sonraki başarılarımıza motive etmektedir. Avrupa Kalite Ödülü prestijli bir ödüldür. Bu ödüle bizi layık görenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz’’dedi.