FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN MENAJERİ ÖZGÜR ARAS,''MAGAZİN MERKEZİ'' CANLI YAYININDA SEKİ HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI!..

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN MENAJERİ ÖZGÜR ARAS,''MAGAZİN MERKEZİ'' CANLI YAYININDA SEKİ HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI!.. 26 Şubat 2015 - 02:36 | Güncelleme:

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü’nde kist ameliyatı olan Deniz Seki, operasyon sonrası odasına alındı. Ünlü şarkıcı, hastanenin beşinci katında bulunan ve mahkum koğuşu uygulaması olan demir parmaklıklı odasının penceresinde kameralara yansıdı. Aylar sonra ilk kez görüntülenen Seki’nin bitkin ve moralsiz hali dikkat çekse de bu kare ameliyat sonrası kendisini topladığını ve ayağa kalkıp odasında dolaşmaya başladığını ortaya koydu.

Fakat tek kare fotoğraf Seki hakkında merak edilenleri yanıtlamaya yetmedi. Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras, Seki hakkındaki tüm detayları Uçankuş’a yanıtladı!

 

FLAŞ VİDEO HABER! DENİZ SEKİ’NİN MENAJERİ ÖZGÜR ARAS SEKİ HAKKINDAKİ TÜM MERAK EDİLENLERİ ‘’MAGAZİN MERKEZİ’’NDE YANITLADI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!