FLAŞ! TELEVİZYON KANALLARI, KAYAHAN’IN EŞİ İPEK ACAR VE PRODÜKTÖR MURAT YILDIRIM’IN PEŞİNE DÜŞTÜ!..

FLAŞ! TELEVİZYON KANALLARI, KAYAHAN’IN EŞİ İPEK ACAR VE PRODÜKTÖR MURAT YILDIRIM’IN PEŞİNE DÜŞTÜ!.. 20 Nisan 2015 - 14:39 | Güncelleme:

Kayahan’ın vefatıyla yıkılan İpek Açar, eşinin miras bıraktığı şarkılar için stüdyoya giriyor. Açar, eşinin kendisine yazdığı ‘Sevgiliye’ şarkısıyla çıkış yapacak.

Ve­fa­tıy­la tüm Tür­ki­ye'yi üzün­tü­ye bo­ğan Ka­ya­han, ya­şar­ken ai­le­si­nin bü­tün fert­le­ri­ne mi­ra­sı­nı pay­laş­tır­dı. Ai­le­si­ne bü­yük önem ve­ren bü­yük us­ta Ka­ya­han, en önem­li eser­le­ri­ni ise eşine emanet etti.

20 ESER BI­RAK­TI

Mü­zik ka­ri­ye­rin­de her za­man des­tek ver­di­ği eşi İpek Aça­r’­a 20 ye­ni şar­kı bı­rak­tı. Önümüzdeki aylarda  stüdyoya girecek olan Aça­r, ‘Sev­gi­li­ye­’ isimli şar­kı­yla çıkış yapacak.
İpek Açar, eşi­nin ken­di­si için yaz­dı­ğı ‘Sev­gi­li­ye­’ şar­kı­sıy­la Ka­ya­ha­n’­ın ha­tı­ra­sı­nı ya­şa­ta­cak. İpek Acar’a yeni albümde Kayahan’ın son albümününde de imzası olan prodüktör Murat Yıldırım eşlik edecek.

20 sa­nat­çı­nın Ka­ya­han şar­kı­la­rı­nı ses­len­dir­di­ği tri­bü­te al­bü­mü mü­zik lis­te­le­ri­nin zir­ve­sin­de. Albümün, yaz ay­la­rın­da Açık­ha­va­’da ya­pıl­ma­sı plan­la­nan kon­se­ri de şim­di­den te­le­viz­yon ka­nal­la­rı­nın il­gi­si­ni çek­ti. Kon­se­ri can­lı ya­yın­la­mak is­te­yen ka­nal­lar İpek Açar ve Kayahan’ın son albümünün prodüktörü Murat Yıldırım’ın peşine düştü.