FLAŞ! HALİT ERGENÇ’İN ROL ALDIĞI “ALİ&NİNO”NUN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!..

FLAŞ! HALİT ERGENÇ’İN ROL ALDIĞI “ALİ&NİNO”NUN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!.. 26 Nisan 2015 - 11:58 | Güncelleme:

Azerbaycan’ın ünlü yazarı Kurban Said’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan, Halit Ergenç’in de rol aldığı ‘Ali&Nino’nun çekimleri tamamlandı.

USTA MİZAHÇILAR FESTIVALDE BULUŞACAK

YÜZYILIN başlarında Azerbaycanlı Müslüman Ali ile Gürcü Hıristiyan Nino’nun aşklarını anlatan ‘Ali&- Nino’ filmi, Azerbaycan’ın ünlü yazarı Kurban Said’in ilk baskısı 1937’de gerçekleştirilen aynı adlı kitabından senaryolaştırılarak filme çekildi. Halit Ergenç’in Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı Fetali Han Hoyski’yi canlandırdığı ‘Ali&Nino’nun Bakü ve İstanbul’daki çekimleri tamamlandı. Kris Thykier’in yapımcılığını, Asif Kapadia’nın yönetmenliğini ve Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini yaptığı ‘Ali&Nino’da başrolleri Maria Valverde, Adam Bakri, Mandy Patinkin ve Connie Nielsen paylaştı.

‘MADRİD’DE GÖRÜŞMEK ÜZERE’

Önümüzdeki sezon gösterime girecek olan ‘Ali&Nino’nun İstanbul’daki çekimlerinin tamamlanmasından sonra İspanyol oyuncu Maria Valverde, Atatürk Havaalanı’nda THY uçağının önünde Madrid’e uçmadan önce filmin ‘Madrid’deki galada görüşmek üzere’ notunun olduğu fotoğrafını sosyal medyadaki hesabından paylaştı.