LERZAN MUTLU EKRANA DÖNÜYOR! MUTLU, 4 MAYIS'TA "SÖYLEMEZSEM OLMAZ"IN KADROSUNDA "MODERATÖR" OLARAK İLK YAYININA ÇIKACAK!..

LERZAN MUTLU EKRANA DÖNÜYOR! MUTLU, 4 MAYIS'TA "SÖYLEMEZSEM OLMAZ"IN KADROSUNDA "MODERATÖR" OLARAK İLK YAYININA ÇIKACAK!.. 2 Mayıs 2015 - 14:04 | Güncelleme:

Renkli camın renkli ve başarılı ismi Lerzan Mutlu, uzun süredir aldığı tv projesi tekliflerini geri çevirirken Beyaz Tv'ye "evet" dedi.

5 GÜN CANLI YAYINA BAŞLIYOR!..

Lerzan Mutlu 4 Mayıs'da Beyaz TV'de "Söylemezsem Olmaz" Kadrosunda "Moderatör" 5 gün canlı yayına başlıyor!..

"Söylemezsem Olmaz"a Taze Kan; "Lerzan Mutlu".

Müzik ve televizyon dünyasının ilgi çeken ismi Lerzan Mutlu, ekrana geri dönüyor. Son tv showunun ardından aldığı teklifleri geri çeviren, bir süre dinlendikten sonra müzik çalışmalarına ağırlık veren Lerzan Mutlu, Beyaz TV'nin teklifine "Evet" dedi.  

Yaptığı tv programları ile sanat, iş, cemiyet ve siyaset hayatından birbirinden ünlü isimleri ağırlayan ve ses getiren programlara imza atan Lerzan Mutlu, bu kez magazin gündeminin kalbini tutmaya geliyor.

Beyaz TV ekranlarının fenomen programı "Söylemezsem Olmaz"ın usta gazeteci Sinan Özedincik ve duayen oyuncu Oya Aydoğan'dan oluşan kadrosu artık Lerzan Mutlu ile daha da güçlü.

Hafta içi her sabah magazin gündeminin değerlendirildiği, birbirinden farklı ve çarpıcı, gündem yaratan konuların konuşulduğu "Söylemezsem Olmaz",  4 Mayıs 2015 pazartesi sabahından itibaren Lerzan Mutlu'nun "moderatörlüğünde" ve birbirinden ilgi çekici konukları ile Beyaz TV ekranlarında magazine yön vermeye devam edecek.