452 YIL SONRASINA IÞINLANACAK! USTA OYUNCU BÜYÜK TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ’NÝN 47’NCÝ BAÞKANINI CANLANDIRMAK ÝÇÝN GÜN SAYIYOR!..

452 YIL SONRASINA IÞINLANACAK! USTA OYUNCU BÜYÜK TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ’NÝN 47’NCÝ BAÞKANINI CANLANDIRMAK ÝÇÝN GÜN SAYIYOR!.. 22 Mayýs 2015 - 16:39 | Güncelleme:

Haluk Bilginer, Kaan Arýcý ve Ýsmet Kurtuluþ’un yöneteceði ‘The Last Schnitzel-Son Þinitzel’ adlý kýsa filmde Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin 47’nci baþkanýný canlandýracak. 2467 yýlýnda geçecek filmde oyuncu, Þevket Süha Tezel ile kamera karþýsýna geçecek.

SON ÝSTEÐÝ ÞÝNÝTZEL OLACAK!

Sýra dýþý bir hikâyesi olan filmde Haluk Bilginer; Birleþmiþ Milletler’in, “Dünyayý tahliye edin ve Mars’taki kolonilere yerleþin” çaðrýsýna uymadan önce, tavuklarýn soyu 200 yýl önce tükenmesine raðmen þinitzel yemek isteyince olaylar geliþecek. 

3

Haluk Bilginer, 2467 yýlýnda geçecek ‘The Last Schnitzel’ adlý fantastik kýsa filmde Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin 47. baþkanýný canlandýracak.

REKLAMDA PAÞA

Haluk Bilginer, reklamcý Alinur Velidedeoðlu’nun yönettiði bir diðer projesi olan yeni reklam filminde ise bir Osmanlý paþasýný canlandýrdý. Çekimler için Prag Barandov Stüdyolarý’nda 100 yýl öncesinin Sirkeci semti oluþturulurken reklamýn hangi kurum için yapýldýðý açýklanmadý.

Habertürk