ÜNLÜ ÞARKICI HADÝSE’NÝN DÜN AKÞAM KIRKLARELÝ’NDE VERDÝÐÝ KONSERDE BÜYÜK GAF!..

ÜNLÜ ÞARKICI HADÝSE’NÝN DÜN AKÞAM KIRKLARELÝ’NDE VERDÝÐÝ KONSERDE BÜYÜK GAF!.. 30 Mayýs 2015 - 19:47 | Güncelleme:

Kýrklareli Belediyesi'nin bu yýl 25'ncisini düzenlediði festival kapsamýnda Kýrklareli'ne gelen Hadise, dün gece konser verdi. Konsere 1 saat gecikmeli baþlayan Hadise, konuþmalarýnda Kýrklareli'ne Kocaeli dediði için seyircilerinden özür diledi.

Hadise, "Evden çýkarken her zaman el bagajýmý kendim hazýrlarým. Benim öyle bir yardýmcým yoktur. Her þeyimi kendim hazýrlar ve kendim dolabýma dizerim. Bugün her þeyimi hazýrladým, bavulumu koridora koydum. Kýz kardeþim Derya geldi. Her þey hazýr evden çýkýyoruz. Uzun bir yoldan sonra otele geldik. Ýndiðimizde 'Bavulum nerede?' dedim. Arabaya baktým arabada yok. Bende bir panik oldu. Evde unutmuþum bavulumu. Bavul içinde ayakkabý, takýlarým, makyaj kutum ve ihtiyacým olan þeyler o bavulun içinde. Bir arkadaþ bavulumu saat 22.45'te yetiþtirdi. Çok hýzlý bir þekilde giyindim. Sizlerden özür diliyorum" dedi.

Konserinde kendi þarkýlarýnýn yaný sýra Þebnem Ferah, Tarkan, Sezen Aksu gibi ünlü sanatçýlarýn þarkýlarýný da seslendiren sanatçý yaklaþýk 20 bin kiþiye unutulmaz bir konser verdi.

Sahnede erkek dansçýlarýyla birlikte dans eden Hadise, minik bir hayranýna kolundaki takýlardan birisini hediye edince seyirciden arkasý kesilmeyen isteklerle karþýlaþtüý. Hadise, konser sonuna doðru kolundaki takýlarý çýkararak hayranlarýna hediye etti.