UÇANKUŞ ÖZEL: ÖTEKİ KADIN KONUŞTU:"NAZLI HAMARAT KOCASININ BİR SEVGİLİSİ OLDUĞUNU ARTIK KABUL ETSİN!."

UÇANKUŞ ÖZEL: ÖTEKİ KADIN KONUŞTU:"NAZLI HAMARAT KOCASININ BİR SEVGİLİSİ OLDUĞUNU ARTIK KABUL ETSİN!." 12 Ağustos 2015 - 15:27 | Güncelleme:

İşte Benim Stilim yarışmasının lüks yaşamıyla dikkat çeken renkli yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın 5 yıllık eşi Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülmüş, olayın ardından Emir Şaşmaz'ın sevgilisi olduğunu iddia eden Vijdan Vatansever isimli kadın ortaya çıkmıştı.

Parmağında tek taş yüzüğüyle Şaşmaz'la özel fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak yasak bir aşk yaşadığını öne sürmüştü. Bu gelişme üzerine Nazlı Hamarat, "O kadın eşimin çalışanı, bir şeyler taşıttığı kuryesi.Olay sırasında yanında olabilir. Hatta o bile onu öldürmüş olabilir. İlişkisi var mı bilmiyorum ama biz en son cinayet gününün sabahı beraberdik" demişti.

Bunun üzerine Vijdan Vatansever, çok sinirlendi ve Hamarat ile Şaşmaz'ın cinayetten bir gün önce son olarak görüştüklerini söyledi ve "Kocasının bir sevgilisi kabul etmektense, kurye kullanan bir mücevher kaçakçısı olduğunu iddia ediyor. Bunu artık kabul etsin. Şu anda yurtdışında Emir'in ailesiyle cenaze işlemleriyle ilgileniyorum" dedi.