ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE VE YENİ AYDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİNİN 'MESSI'Sİ AÇILADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE VE YENİ AYDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİNİN 'MESSI'Sİ AÇILADI!.. 2 Ekim 2015 - 08:33 | Güncelleme:

Enerjisi temposu çok yüksek değişimlerle dolu bir ay bizleri karşılamakta. Savaş ve cesaretin temsilcisi Mars ve Büyük iyilik Jüpiter in etkisi ile fiziksel ve ruhsal enerjimiz artıyor.

Ekim ayı enerjilerini; Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde Gökyüzünün bizlere mesajı: Fanatik dini ideolojilerin ırkçı tavır ve söylemlerin getirdiği kaos ve ikiliğin şiddetli yansımaları ile karşı karşıya kalabileceğimiz konusunda uyarıcı. Müttefiklerimizle yaşayacağımız sorunlar 11 Ekim sonrası başlayarak seçim süreci boyunca ve 22 Kasıma kadar etkili olabilecek ekonomide ki sorunlar gündemimizde sıkla yer alacak gibi görünmekte. Siyasilerin son derece gergin ve doğru karar verme noktasında zorlanacakları bir seçim süreci bizleri karşılamakta.

Uluslararası ilişkilerde yaşanacak gelişmelerin fazlası ile önem taşıyacağı zorlu bir süreç. Seçimlerimizin yapıcı ya da yıkıcı yansımaları ile belirlenecek fazlası ile hassas bir sürecin içerisindeyiz. Kazalar öfke ve hırsın aklın önüne geçmesi ve kişisel olarak bencilliklerimizin tutkularımızın esiri olarak hareket edebileceğimiz bu süreçte kendi iç dünyamıza yönelerek iyi yönlerimizi ortaya çıkartıp yapıcı tutumlar sergilemek için olağanüstü bir çaba sarf etmeliyiz.

Basın medya ve sanat alanında yaşanacak sansasyonlar ve bu alanlarda yaşanacak kayıplar gerginlikler söz konusu olabilir.  Siyasi parti liderlerini hedef alan çarpıcı gelişmeler ve gerginlikler yaşanabilir. Dünyaya göre ülkemizde de depremler yaşanabilir fakat ülkemizi daha fazla sıkıntıya sokacak etki sudan gelecek zararlar ve seller olabilir.

Önümüzdeki 3 ay içinde terörizm daha da artabilir bu süre içinde ekonomik panik olasılığı da fazlası ile etkili olacaktır. Dünya genelinde ise büyük trajedik olaylar küresel mali kriz etkili olacaktır. Bireysel olarak geçtiğimiz ay yaşanan süper ay ve kanlı ay tutulmasının bizleri 6 ila 12 ay boyunca etkileyeceğini aklımızdan çıkarmamalı ve tutulmanın yansıması ile Ekim ayı boyunca da kendi içsel dönüşümümüzü gerçekleştirip farkındalığımızı arttırarak, eğriyi doğruyu ayırt etmek için çaba göstermeliyiz. Ruhumuzu arındırıp olumsuz davranış ve alışkanlıklarımızdan sıyrılmaya çalışmalıyız. Cesur adımlar atabilir şikayetçi olduğumuz konularda çözüm odaklı girişimler gerçekleştirebiliriz.

Ay boyunca dikkat etmemiz gereken konuların başında tereddütle ve acele verilmiş kararlar almamak olmalı. Genel olarak fırsatlarla dolu enerjisi yüksek bir aydayız. Bilgelikle kararlar almalı hırsa yenilmeden sahip olduğumuz her şeyi akıllıca şükür ve tevazu ile harmanlayarak değerlendirmeliyiz. Kronik sağlık sorunları olanlar için dikkat edilmesi gereken bir ay enfeksiyonlarda artış sorunlara neden olabilir. Ay boyunca dikkat etmemiz gereken bir diğer konuda dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kazalar olmalı. Ekim ayı  gökyüzü enerjilerini HZ. Mevlana’nın  İsyanlardayım Dedi; Hayır, İmtihanlardaydı. Fark Etseydi, Kurtulacaktı! Sözünün doğrultusunda değerlendirmeli, kalbimizi öfke, kibir ve kinden arındırarak özümüzle bütünleşme çabası içinde olmalıyız.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL