MERAKLA BEKLENEN DİZİ 'MUHTEŞEM YÜZYIL-KÖSEM' NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM İLK BÖLÜM FRAGMANI VE DETAYLARI...

MERAKLA BEKLENEN DİZİ 'MUHTEŞEM YÜZYIL-KÖSEM' NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM İLK BÖLÜM FRAGMANI VE DETAYLARI... 27 Ekim 2015 - 11:51 | Güncelleme:

Star tv'nin çok yakında başlaması beklenen Muhteşem yüzyıl Kösem dizisi için yeni fragman yayınlandı. Beren Saat, Hülya Avşar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi Kösem Sultan ne zaman başlayacak merak konusu. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem fragmanı ve ayrıntılar...

Dizi, ilk olarak Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı’nda görücüye çıktı. Ekim ayında başlaması beklenen dizide Mipcom’dan gelen haberlere göre Kasım ayına kaldı. Dizinin seçimlerden sonraki hafta ekranda olması planlanıyor.

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği dizinin başrollerini, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Sinan Tuzcu , Tülin Özen, Erkan Kolçak Köstendil, Nadir Sarıbacak ve kadir doğulu gibi isimler paylaşacak.

‘MUHTEŞEM YÜZYIL – KÖSEM’İN TEASERINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..