SEVÝLEN DÝZÝ “KARA SEVDA”NIN 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!..

SEVÝLEN DÝZÝ “KARA SEVDA”NIN 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!.. 1 Aralýk 2015 - 21:52 | Güncelleme:

Kara Sevda dizisi izleyicilerine yeni bir bölümle gelmeye hazýrlanýyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda'nýn 8. bölüm 2. fragmaný yayýnlandý.

Kara Sevda 8. bölümüyle izleyenlerinin ekranlarýna geliyor. Star Tv'nin iddialý dizisi Kara Sevda'nýn bu hafta yayýnlanacak bölümünde neler olacak? Ýþte Kara Sevda yeni bölümden detaylar..

Kara Sevda son bölümde neler olmuþtu:

Emir ve Nihan'ýn mutluluðunu uzaktan izlemek, Kemal'in acýsýný da intikamýný da kamçýlar. Artýk bu oyunun kuralý yeniden yazýlacaktýr. Kemal attýðý ilk adýmdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekiþmesini baþlatmýþ olur.     

Nihan ise hayatýnda daha fazla çekiþme istemez. Kalbinin karýþmasýna engel olmak zorundadýr ve çareyi Kemal'den uzak durmakta bulur. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanýn kendi elinde olmadýðýný görecektir.  

Zeynep konusunda koyulan yasaklara raðmen Ozan Zeynep'in peþini býrakmaz. Ama yolunu kesen bu sefer ailesi deðil, hiç tahmin etmediði biri olacaktýr. 

Emir, Tarýk ve Zeynep'le baðlarýný güçlendirmenin peþindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluðu, tarihi bir an yaþayacaktýr. O andan sonra baðlarý ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir.  

Kemal'in mücadelesi artýk Nihan ve Emir'in yaný baþýnda sürerken, Emir'in içinde taþýdýðý þüpheler katlanarak artacaktýr.

“KARA SEVDA”NIN 8. BÖLÜM FRAGMANINI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN…