LUKAS PODOLSKİ, YARIN AKŞAM OYNANACAK ASTANA SINAVI ÖNCESİ SARI-KIRMIZILI TARAFTARA SESLENDİ!..

LUKAS PODOLSKİ, YARIN AKŞAM OYNANACAK ASTANA SINAVI ÖNCESİ SARI-KIRMIZILI TARAFTARA SESLENDİ!.. 7 Aralık 2015 - 18:44 | Güncelleme:

Lukas Podolski, UEFA Avrupa Ligi bileti için beraberliğin yettiği Astana maçı için net konuştu: Her maça kazanmak için çıkarız. Taraftarımız beraberliği yeterli görüyorsa Türk Telekom Arena'ya hiç gelmesin...

Galatasaray'ın sahasında 3-0 kazandığı Bursaspor karşılaşmasında bir gol atıp bir asist yapan Lukas Podolski, yarın akşam oynanacak Astana sınavı öncesi sarı-kırmızılı taraftara seslendi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; UEFA Avrupa Ligi'ne kalmaları için bir puanın yeterli olduğu hatırlatılan Podolski, "Biz Galatasarayız ve her maça kazanmak için çıkarız. Astana karşısında kesinlikle beraberliği düşünmüyoruz. Taraftarımız beraberliği yeterli görüyorsa stada hiç gelmesin" dedi.

"ÇOK KOLAY GOLLER YEDİK"

Yeni teknik direktör Mustafa Denizli ile pozitif bir hava yakaladıklarını belirten Alman yıldız, "Üst üste birkaç maç kazanamayınca üzerimizde baskı oluşmuştu. Çok kolay goller yedik. Bursaspor galibiyeti hem 3 puan getirdi hem de kalemizi kapattık, bu da bize özgüven olarak döndü Bunu devam ettireceğiz" dedi.

İNAN VE BALTA İDMANDA YOK

Galatasaray, yarın oynayacağı Astana maçının hazırlıklarına dün başladı. Göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ezilme olan Hakan Balta ile gribal enfeksiyonu bulunan Selçuk İnan, tedbir amacıyla antrenmana çıkarılmadı.

Radikal