SEVÝLEN DÝZÝ “KARA SEVDA”NIN YENÝ BÖLÜMÜ YÝNE ÝZLEYENLERÝ EKRANA KÝLÝTLEYECEK! ÝÞTE 9. BÖLÜM FRAGMANI!..

SEVÝLEN DÝZÝ “KARA SEVDA”NIN YENÝ BÖLÜMÜ YÝNE ÝZLEYENLERÝ EKRANA KÝLÝTLEYECEK! ÝÞTE 9. BÖLÜM FRAGMANI!.. 8 Aralýk 2015 - 14:31 | Güncelleme:

Ay Yapým imzalý Kara Sevda’nýn yeni bölümünde, Nihan’ýn Kemal’in hayatýna tekrar girmesiyle, daha da dayanýlmaz hale gelen evliliðine ve Emir’e isyaný ekrana gelecek.

Kara Sevda’nýn yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kemal Nihan'la geçirdiði geceden, Emir'le Nihan hakkýndaki þüphesi daha da keskinleþmiþ olarak çýkar. Öte yandan Emir, Kemal'le Nihan'ýn gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasýný hem Kemal'e, hem Nihan'a keser. Kemal'e açýkça savaþ ilan eder. Emir'in artýk tek amacý Kemal'i geri dönüþü olmayacak þekilde hayatlarýndan çýkarmaktýr. Bunun için büyük bir oyuna kalkýþýr.

Salih, tekneyi yakanýn Emir olduðundan kuþkulanmaktadýr. Nihan'la da þüphesini paylaþýr. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan'ýn yaptýðýný anlar. Bu, iki kardeþ arasýnda bir kavgaya sebep olur. Diðer taraftan Nihan, Emir'in Ozan'a yardým etmiþ olduðunu düþünerek Emir'le yüzleþmeye þirkete gider. Þirkete gittiðinde, Kemal'e kurulan kumpasý fark eder.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzaðý çökertmek zorundadýr. Bunun için Nihan elinden gelen yardýmý yapar.

Emir'in Kemal'e açtýðý savaþýn sonuçlarý çok aðýr olur. Kemal ve Emir'in yüzleþmesi, yepyeni bir dönemin kapýsýný aralarken, Emir herkes için artýk daha tehlikeli ve kontrolsüz birine dönüþecektir.

“KARA SEVDA”NIN 9. BÖLÜM  FRAGMANINI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYINIZ!..