ÜNLÜ SANATÇI SARUHAN HÜNEL'E KORUMA TEDBİRİ!..

ÜNLÜ SANATÇI SARUHAN HÜNEL'E KORUMA TEDBİRİ!.. 8 Aralık 2015 - 14:37 | Güncelleme:

Gazeteci sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Karagül dizisinin ünlü oyuncusu Muharrem Saruhan Hünel'e mahkeme koruma kararı verdi. Karara göre, dayak yediğini iddia eden eski sevgili, 6 ay boyunca Hünel'in konutuna dahi yaklaşamayacak.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın önleyici tedbir talebi üzerine İstanbul Anadolu 2. Aile Mahkemesi; Saruhan Hünel'in eski sevgilisi E.S.'nin, 6 ay süreyle Muharrem Saruhan Hünel'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, Hünel'in bulunduğu konuta, okula, iş yerine ve yakınlarına yaklaşmamasına, E.S'nin 6 ay süreyle Saruhan Hünel'i iletişim araçları ile rahatsız etmemesine karar verdi.

Kararın birer suretinin taraflara tebliğ edilmesini isteyen mahkeme kararına göre, hükmolunan tedbire karşı davranılması halinde, aykırılığın ağırlığına göre 3 günden 10 güne kadar hapis cezası uygulanacağı bildirildi. Ayrıca aykırılığın her tekrarında ise ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığına göre hapis süresinin 15 günden 30 güne kadar verilebileceği kaydedildi.

İHA