MERYEM UZERLİ'DEN BÜYÜK İTİRAF!.. INSTAGRAM'DAN TÜRKÇE VE İNGİLİZCE YAYINLADIĞI MESAJDA YAPTIĞI HATAYI AÇIKLADI!..

MERYEM UZERLİ'DEN BÜYÜK İTİRAF!.. INSTAGRAM'DAN TÜRKÇE VE İNGİLİZCE YAYINLADIĞI MESAJDA YAPTIĞI HATAYI AÇIKLADI!.. 17 Şubat 2016 - 11:28 | Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl dizisini "Tükenmişlik Sendromu"na yakalandığını söyleyerek yarım bırakan ve Almanya'ya kaçarcasına giden Meryem Uzerli, 2-3 yıl aradan sonra döndüğü Türkiye'de "Gecenin Kraliçesi" dizisinde oynamaya başladı. Ancak büyük umutlarla çekilen Selin karakterini canlandırdığı bu dizi yayınlandığı ilk günden itibaren televizyon izleyicisinin ilgisini çekmedi ve reytinglerde arzulanan yerlere ulaşamadı. İşte bu aşamada Meryem Uzerli, bugün sosyal medyada hem İngilizce hem Türkçe yazılarla büyük bir itirafta bulundu. Meryem Uzerli, instagramda şunları yazdı: 

"Bir kreatif süreç içindeyim. Bir hata yaptım ve şimdi bir deneyim yaşıyorum. Ama yine de Allah'a teşekkür ediyorum, kötü ya da iyi bir deneyim farketmez. Çünkü bir oyuncu için her deneyim büyük bir hediye, çünkü sana gelişmek, ilerlemek için yardımcın olur. HATALAR YAPMAKTAN KORKMA..."