TÜRKÝYE’NÝN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GENÇLÝK HAREKETÝ, YILIN EN ÝYÝLERÝNÝ SEÇTÝ!..

TÜRKÝYE’NÝN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GENÇLÝK HAREKETÝ, YILIN EN ÝYÝLERÝNÝ SEÇTÝ!.. 21 Nisan 2016 - 13:28 | Güncelleme:

Müzikten, sinemaya, iþ dünyasýndan, spora kadar birçok dalda YILIN EN ÝYÝLERÝ ‘nin gençler tarafýndan seçildiði, uluslararasý arenada gerçekleþen en geniþ katýlýmlý organizasyon olan Türkiye Gençlik Ödülleri, 22 ülkeden gencin 15 milyona yakýn oy kullanmasý ile sonuçlandý.

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikalarý Derneði tarafýndan düzenlenen, Türkiye’nin önde gelen kuruluþlarýnýn desteði ve sponsorluðunda yapýlacak olan Türkiye Gençlik Ödülleri töreni, 4 Mayýs 2016 Çarþamba günü, Lütfi Kýrdar Kongre ve Sergi Sarayý'nda sanat, müzik, siyaset ve iþ dünyasýndan konuklarýn katýlýmý ile gerçekleþecek.

Gençler ‘Kiralýk Aþk’ Dedi

Geçtiðimiz yaz sezonu yayýn hayatýna baþlayan ve reytinglerde en üst sýralarda yer alan Kiralýk Aþk dizisi gençlerin oylarýnýn %52 ‘sini alarak, En Ýyi Dizi Film seçildi. Oylama sonucuna göre; Kiralýk Aþk dizindeki performansý ile göz dolduran Barýþ Arduç; En Ýyi Erkek Dizi Oyuncusu, ayný dizi de yer alan Sinem Öztürk; En Ýyi Yardýmcý Kadýn Oyuncu ve Salih Bademci’de En Ýyi Yardýmcý Erkek Oyuncu seçildi.

Katýlanlar 2. Kez Oy Kullanamadý

ABD’den Çin’e, Brezilya’dan Mýsýr’a, Rusya’dan Almanya’ya, Fransa’dan Suudi Arabistan’a kadar dünyanýn dört bir yanýndan toplam 22 ülkeden gencin oylarý ile yýlýn en iyilerinin belirlendiði oylamadaki hilelere karþý yüksek önlem alýndýðýný belirten Türkiye Gençlik Ödülleri’nin Genel Koordinatörü Maksut Coþkun Dokunulmaz; ‘’Güvenliði 24 saat sistem üzerinden takip eden bir ekip kurduk. Tespit edilen hileli oylar silindi ve hile yapmaya devam eden adaylar diskalifiye edildi’’ açýklamasýnda bulundu.