PASÝFÝK ÝNÞAAT, ANKARA’NIN EN PRESTÝJLÝ KONUT BÖLGESÝ ÇAYYOLU’NDA YÝNE YENÝ BÝR ÝDDÝALI PROJEYE ÝMZA ATIYOR!..

PASÝFÝK ÝNÞAAT, ANKARA’NIN EN PRESTÝJLÝ KONUT BÖLGESÝ ÇAYYOLU’NDA YÝNE YENÝ BÝR ÝDDÝALI PROJEYE ÝMZA ATIYOR!.. 4 Mayýs 2016 - 13:03 | Güncelleme:

Pasifik Ýnþaat güvencesi ve kalitesi, Next Level tasarým anlayýþý, sýra dýþý mimarisi ve detaylardaki inceliðiyle Ankara’ya deðer katacak olan Next Level Çayyolu, her zevke uygun 429 konut ve altý maðazadan oluþuyor. Toplam arsa alaný 42 bin 184 metrekare, inþaat alaný ise 166 bin metrekare olan Next Level Çayyolu, 500 milyon TL’lik yatýrýmla hayata geçiyor. Mart 2016’da inþaatýna baþlanan Next Level Çayyolu’nun 2018’in son çeyreðinde tamamlanmasý planlanýyor.

Her zevke uygun konut bulunuyor

Pasifik Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Fatih Erdoðan, Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi deðil, her detayý düþünülmüþ bir hayat tasarladýklarýný söyledi. 

Pasifik Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Fatih Erdoðan

Çayyolu’nun Ankara’nýn en hýzlý geliþen ve deðer kazanan önemli konut bölgelerinden biri olduðunu hatýrlatan Fatih Erdoðan, sözlerini þöyle sürdürdü:

“Next Level Ankara’nýn baþarýsý sonucunda gelen yoðun istek üzerine Next Level tarzýný bir konut projesine taþýma fikri ortaya çýktý. Ardýndan, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaþamýna uygun en iyi araziyi araþtýrdýk. Ankara’nýn en önemli konut bölgesi Çayyolu’nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi’nin içindeki arazide projeyi geliþtirmeye karar verdik. Hem þehrin olanaklarýnýn içinde hem de þehrin karmaþasýnýn dýþýnda, doðayla iç içe bir yaþam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaþam alanlarýna ve alýþveriþ merkezlerine yakýnlýðýyla öne çýkýyor.”

“92 farklý konut tipiyle her zevke uygun yaþam tarzý sunuyoruz”

Next Level Çayyolu’nda 429 konutta 92 farklý konut tipi olduðunu belirten Fatih Erdoðan, projenin kendi içinde farklý yaþam alanlarý barýndýrdýðýný ifade etti. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklý birçok daire tipi bulunduðuna dikkat çeken Fatih Erdoðan, “Farklý mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniþ ve ferah yaþamý sevenlerden fonksiyonelliðe önem verenlere kadar her zevke uygun yaþam tarzýný 3+1’den 7,5+2’ye kadar deðiþen seçeneklerle sunuyoruz” dedi.

Next Level Çayyolu’nda da Brigitte Weber ile çalýþtýklarýný vurgulayan Fatih Erdoðan, yaþam baþladýðýnda, detaylara gösterdikleri özenin hayatý nasýl kolaylaþtýrdýðýnýn daha net anlaþýlacaðýný ifade etti.

Hayatýnýzý kolaylaþtýrmak ve güzelleþtirmek için düþünüldü

 Her detayýn ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayýþýyla tasarlandýðýný anlatan Fatih Erdoðan, metrekare büyüklüðüne deðil, tüm alanlarýn en verimli þekilde kullanýlmasýna özen gösterdiklerini belirtti. Yemyeþil doðayla çevrili Next Level Çayyolu’nun sýra dýþý mimarisiyle fark yarattýðýný belirterek, þunlarý söyledi:

“Özel teraslar, güzel bahçeler, komþularla sýcak iliþkiler kurmanýzý saðlayacak yemek okulu gibi olanaklar, havuz, squash ve kapalý basketbol sahasý gibi benzersiz seçenekler, yaþamý kolaylaþtýran maðazalar, projenin ortasýnda yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alaný ve keyifli yürüyüþ yollarý ile sakinlerimizin hayatýn tadýný çýkarmasýný amaçladýk. Next Level Çayyolu’nda, site konforu içinde müstakil ev rahatlýðý sunduðumuz gibi, konutlarýn kullaným olarak fonksiyonel olmasýna da çok dikkat ettik. Örneðin, pencereleri, doðal ýþýðý en çok alacak ve yerden tavana cam olacak þekilde tasarladýk. Kýþ aylarýnda cam önlerinde yoðunlaþan soðuðu önlemek için bu camlarýn önüne gelecek þekilde zemine konvektörler koyduk. Sizin aklýnýza bile gelmeyecek pek çok detayý hayatýnýzý kolaylaþtýrmak ve güzelleþtirmek için tek tek düþündük.”

Þehrin içinde nefes aldýran doðal yaþam alaný

Next Level Çayyolu’ndaki en büyük keyiflerden birinin de projenin merkezinde yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alaný olduðunu ifade eden Fatih Erdoðan, yürüyüþ yollarý, piknik alanlarý, açýk hava sinemasý ve dinlenme alanlarýnýn projeye ayrý bir deðer katacaðýný söyledi. Fatih Erdoðan, projenin, 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi’yle harmanlanan, þehrin içinde nefes aldýran bir doðal yaþam alaný sunduðuna dikkat çekti.

Nefes aldýran doðan bir yaþam yaratmak için uðraþýldý

Next Level Çayyolu’ndaki yer alan sosyal tesislerin Next Level Management tarafýndan yönetileceðini ve tüm sakinlere açýk olduðunu ifade eden Fatih Erdoðan, Next Level Çayyolu’nda yer alan tüm konutlara iki araçlýk kapalý otopark alaný verdiklerini söyledi. Villalarýn ve loftlarýn tamamýnda kiþiselleþtirilmiþ özel otopark alanlarý oluðunu hatta bazý villalarda bu otoparklardan dairelere direkt giriþ saðlanacaðýný belirten Fatih Erdoðan, tüm dairelere özel depolama alanlarý ayýrdýklarýný anlattý.

Next Level Çayyolu’nun mimarý Brigitte Weber

Next Level Çayyolu’nun mimarý Brigitte Weber, projeyi geliþtirirken arazinin topoðrafik özelliklerinden etkilendiklerini söyledi. Arazi özelliklerinin tasarýmý, peyzajý ve dairelerin konumlandýrýlmasýný belirlediðini anlatan Brigitte Weber, “Özellikle alçak bloklarýn bulunduðu adalarda, özel bahçeler ve çatý bahçelerinde müstakil bir hayatýn yaþanabileceði konutlar tasarladýk. Komþuluk iliþkilerini güçlendirecek sosyal tesislerin, peyzajýn içinde yer aldýðý bir yaþam tarzý sunmaya özen gösterdik. Daire içlerinde farklý stil ve malzemeler kullandýk. Next Level Çayyolu’nda tüm mekânlarý sakinlerimize huzur ve konfor saðlayacak en ince detaylarý düþünerek tasarladýk” dedi.

Huzur ve konfor bir arada