OYUNCU ÇÝFT CEYHUN FERSOY ÝLE BEGÜM ÖNER MUTLULUKLARIYLA ADETA DÜÞMAN ÇATLATIYOR!..

OYUNCU ÇÝFT CEYHUN FERSOY ÝLE BEGÜM ÖNER MUTLULUKLARIYLA ADETA DÜÞMAN ÇATLATIYOR!.. 4 Mayýs 2016 - 22:38 | Güncelleme:

Seksenler dizisinin sevilen oyuncularý Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner çifti geçtiðimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Mutluluklarýyla dikkatleri üzerine çeken çift, Uçankuþ Tv kamerasýný görüntüce, “Çok tatlýsýnýz gerçekten’’ diyerek AVM’den ayrýldý.

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner, ‘Seksenler’ dizisinin setinde baþlayan aþklarýný geçtiðimiz Aðustos ayýnda Sarýyer’de bir kýr düðünü ile taçlandýrmýþtý. Düðünleri sýrasýnda yaðmur yaðan çift, yaðmurdan kaçarken görüntülenmiþ, kameralara, “Bereketli bir düðün oldu’’ esprini yapmýþlardý.

Oyuncu çiftin evlenme teklifi ise sosyal medyada büyük yanký bulmuþtu. Seksenler dizisinin setinde rol icabý evlilik teklifi yapan Ceyhun Fersoy, sahne sonrasý sevgilisine gerçek bir evlilik teklifi yapmýþtý. Ceyhun Fersoy'un, Begüm Öner'e gerçekten evlilik teklif ettiði sahneyi dizinin yönetmeni Müfit Can Saçýntý çekmiþ, görüntüler sosyal medyada kýsa sürede izlenme rekoru kýrmýþtý. Oyuncu çift, sýk sýk Instagram hesaplarýndan paylaþtýklarý fotoðraf ve videolarla da mutluluklarýný gözler önüne seriyor.

VÝDEOYU ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!..