BAÐDAT CADDESÝ’NDEKÝ FECÝ KAZADA ÖLEN GENÇ KEMAN SANATÇISI ÜNLÜLER BULVARI’NA KATILAN OKAN ARIKAN ÇIKTI!..

BAÐDAT CADDESÝ’NDEKÝ FECÝ KAZADA ÖLEN GENÇ KEMAN SANATÇISI ÜNLÜLER BULVARI’NA KATILAN OKAN ARIKAN ÇIKTI!.. 6 Mayýs 2016 - 11:23 | Güncelleme:

GENÇ KEMANCISINI TRAFÝK TERÖRÜNE KURBAN VEREN BEYZA DURMAZ’IN ÝSYANI:

NEDEN BU KATÝLLERE KARÞI BÝR ÖNLEM ALINMIYOR

Bundan birkaç hafta önceydi… Beyza Durmaz Uçankuþ TV’nin Ünlüler Bulvarý’nýn konuðuydu. Þarkýcýya eþlik eden kemancýsý Okan Arýkan, daha ilk dakikalarda dikkatleri üzerine çekti. Genç müzisyen program boyunca adeta kemanýný konuþturmuþtu. Öyle güzel çalmýþ, öyle güzel ruhlara dokunmuþtu ki… Uçankuþ TV’nin rejisindeki arkadaþlarýmýz baþta olmak üzere ekran baþýndaki herkesi kendisine hayran býrakmýþtý. Program bitmiþ, yerinde duramayan yaþam enerjisi dolu olan bu genç kemancý, tüm ekiple tekrar görüþmek üzere vedalaþmýþtý. Kim bu buluþmanýn ilk ve son görüþme olduðunu bilebilirdi ki…

Geçen günlerde ajanslara bir haber düþtü. Baðdat Caddesi'nde sabaha karþý kaldýrýmda yürüyen bir keman sanatçýsýnýn yine aþýrý hýzlý bir otomobilin neden olduðu kazada hayatýný kaybettiðini yazýyordu haberlerde… Haberi dikkatle okuduðumuzda ise gördüðümüz isim tüm ekibimizi þoke etmeye yetiyordu. Kaza geçiren keman sanatçýsý, Ünlüler Bulvarý’nda bizi kendisine hayran býrakan, birlikte birçok güzel iþe imza atmak için sözleþtiðimiz Okan Arýkan’dan baþkasý deðildi.

HALA NEDEN BU KATÝLLERE KARÞI BÝR ÖNLEM ALINMIYOR

Bizim gibi Beyza Durmaz da büyük þok yaþýyordu. Olayý öðrenir öðrenmez, aðlama krizine giren genç þarkýcý, ekip arkadaþýnýn ardýndan sosyal medyadan þu satýrlarla haykýrýyordu.

“Baþkalarýnýn canýný zerre kadar önemsemeyen insan dolu caddeleri ralli pisti zanneden it kopuklardan birisi canýný aldý arkadaþýmýzýn… Hala inanamýyorum. Suçu sadece kaldýrýmda yürümekti ve bunu canýyla ödedi. Ayrýca saçma sapan yerlere 30 km hýz sýnýrý koyanlar, kafalarýna göre eve trafik cezasý yollayanlar Baðdat Caddesi’nde hala neden bu katillere karþý bir önlem almaz neyi bekler bilemem.”

Gençti, hayatýnýn baharýndaydý Okan Arýkan… Yapacak çok iþi, öðretmenlik yaptýðý okulda yetiþtireceði çok sayýda genç meslektaþý vardý. Ancak hiçbirini göremedi… Trafik canavarýnýn soðuk eli onu aramýzdan aldý. Arkasýnda bu görüntüleri kaldý genç kemancýnýn... Iþýklar içinde yat Okan Arýkan… Mekanýn cennet olsun…

VÝDEOYU ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYINIZ