2 BİN 400 LİRALIK BÜYÜ!.. DOLANDIRILDIĞINI BÜYÜ TUTMAYINCA ANLADI!..

2 BİN 400 LİRALIK BÜYÜ!.. DOLANDIRILDIĞINI BÜYÜ TUTMAYINCA ANLADI!.. 9 Haziran 2016 - 14:20 | Güncelleme:

Eskişehir'de internette bulduğu ilana 'vergi levhalı' diye inanıp toplamda 3 bin 400 lira kaptırdı. Büyünün tutmayınca, medyuma ulaşamadı. Dolandırıldığını anlayıp polise bildirdi.

Eskişehir'de yaşayan bir kişi, medyum olduğu iddia edilen şahsa 2 bin 400 lira vererek yaptırdığı büyünün tutmaması üzerine dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu.

Fal konularına meraklı olan D.Y. (23), 1,5-2 ay önce internetten araştırma yaparken "Eskişehir'in vergi levhalı medyumu" yazılı yerden 0 534 ile başlayan bir numaraya ulaştı.

SU FALINA 100 LİRA

Kimliği belirsiz medyumla iletişime geçen D.Y., 1-2 gün sonra Esentepe Mahallesi Kemerli Sokak'taki verilen adrese gitti. İlk olarak su falına baktıran D.Y., 100 lira verdi.

2 BİN 400 LİRA VERDİ, TELEFONU AÇMAYINCA ANLADI

Daha sonra yeniden aynı adrese giden D.Y., ismini Şule E. olarak tanıtan bayan şahsa büyü yaptırmak için de toplamda 2 bin 400 lira para verdi. D.Y., yapılan büyülerin olmaması üzerine bahse konu telefon numarasını yeniden aradı ve telefonu açan olmayınca dolandırıldığını anladı.

TOPLAM 3 BİN 400 LİRA KAPTIRDI, POLİS HER YERDE ARIYOR

Öte yandan, K.T.Ö.'nün de D.Y. ile birikte kendini Şule E. olarak tanıtan kadına giderek çeşitli defalarda toplam 3 bin 400 lira para ödediği, dolandırıldığını anlayınca onun da şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlatırken, kendisini "Eskişehir'in vergi levhalı medyumu" diye tanıtan şahıs her yerde aranıyor.