HANGÝ YAKIÞIKLI OYUNCU "KIRMIZI HALIDA ÝLK YÜRÜDÜÐÜMDE AYAKKABILARIM DELÝKTÝ" DEDÝ?..

HANGÝ YAKIÞIKLI OYUNCU "KIRMIZI HALIDA ÝLK YÜRÜDÜÐÜMDE AYAKKABILARIM DELÝKTÝ" DEDÝ?.. 10 Haziran 2016 - 18:56 | Güncelleme:

Russel Crowe hayattaki her þeyden bir ders çýkarýlmasý gerektiðini söyleyerek, "Kýrmýzý halýda ilk yürüdüðümde ayakkabým delikti." dedi.

Yönetmen Shane Black'in 'Ýyi Adamlar' adlý komedi filminde Ryan Gosling ile baþrolü paylaþan ünlü oyuncu Russell Crowe, 1991 yýlýnda Cannes Film Festivali'ne geldiðinde otelde kalacak parasý bulunmadýðý için birinin evinde kanepede uyuduðunu söyledi.

"KIRMIZI HALIDA ÝLK YÜRÜDÜÐÜMDE AYAKKABILARIM DELÝKTÝ"
'Ýyi Adamlar' filminin prömiyerinin yapýlacaðý Cannes Film Festivali'nde Sputnik'e konuþan Crowe, kýrmýzý halýda ilk kez yürüdüðünde ayakkabýsýnýn delik olduðunu belirterek, "Yaðmur yaðýyordu ve her adýmda ayakkabým daha fazla su alýyordu. Film baþladýðýnda lavaboya gittim ve çorabýmýn suyunu sýktým. Bu benim için bir tecrübeydi." dedi.

"HER ÞEYDEN BÝR DERS ÇIKARILMASI GEREKTÝÐÝNÝ SÖYLEDÝ
"Hayat, kendisine merak içinde yaklaþan insanlara her zaman beklenmedik sürprizler sunuyor" diye devam eden Crowe, her þeyden ders çýkarýlmasý gerektiðinin ifade etti.

Ünlü aktör, baþkalarýna hoþ gözükmek için hiçbir zaman kimsenin 'botlarýný yalamayacaðýný' vurguladý.