DARBE GÝRÝÞÝMÝ NEDENÝYLE CEZAEVÝNDE TUTUKLU BULUNAN AKIN ÖZTÜRK SALDIRIYA UÐRADI MI? ADALET BAKANLIÐI YETKÝLÝLERÝNDEN AÇIKLAMA GELDÝ!..

DARBE GÝRÝÞÝMÝ NEDENÝYLE CEZAEVÝNDE TUTUKLU BULUNAN AKIN ÖZTÜRK SALDIRIYA UÐRADI MI? ADALET BAKANLIÐI YETKÝLÝLERÝNDEN AÇIKLAMA GELDÝ!.. 3 Aðustos 2016 - 17:23 | Güncelleme:

Alaattin Çakýcý’nýn avukatý olarak bilinen Avukat Mehmet Sinan Ýnce, darbe giriþimi nedeniyle Sincan Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutaný Akýn Öztürk’e saldýrdýðýný iddia etti. Adalet Bakanlýðý yetkilileri ise görüþme odasýna gelen Öztürk'ün, Ýnce için 'tanýmýyorum, görüþmeyeceðim' dediðini, bunun üzerine Ýnce'nin odadan çýkarýldýðýný, darp olmadýðýný açýkladý.

 Avukat Mehmet Sinan Ýnce, instagram hesabýndan Sincan Cezaevi’nde ziyaret ettiði müvekkilinin yaný sýra Öztürk’ün adýný da görüþ tutanaðýna yazdýðýný avukat görüþ odasýnda Öztürk’e saldýrdýðýný, dövdüðünü öne sürdü.

'GARDÝYANLAR ENGELLEDÝ, DARP OLMADI'

Hurriyet.com.tr konuyla ilgili Adalet Bakanlýðý yetkililerine ulaþtý.

Adalet Bakanlýðý yetkilileri, Ýnce’nin talebi üzerine Öztürk’ün avukat görüþme odasýna getirildiðini doðrularken herhangi bir saldýrý ya da darp olmadýðýný ifade etti.

Bir yetkili, “Görüþme odasýna gelen Öztürk ‘Tanýmýyorum, görüþmeyeceðim’ dedi ve avukat Ýnce görevliler tarafýndan odadan çýkarýldý. Herhangi bir darp sözkonusu olmadý" dedi.

AVUKAT REKLAM MI YAPMAK ÝSTEDÝ?

Bakanlýk yetkilisi "Avukatýn kendi reklamýný yapmak için bu açýklamayý yaptýðýný düþünüyoruz” diye konuþtu.