FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DARBE GİRİŞİMİ GECESİNDE UÇANKUŞ TV’NİN DE OLDUĞU UYDU PAKETİNE YAPTIKLARI SALDIRININ İZLERİ HALA DEVAM EDİYOR!

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DARBE GİRİŞİMİ GECESİNDE UÇANKUŞ TV’NİN DE OLDUĞU UYDU PAKETİNE YAPTIKLARI SALDIRININ İZLERİ HALA DEVAM EDİYOR! 4 Ağustos 2016 - 15:18 | Güncelleme:

15 Temmuz gecesi Türksat’ın Gölbaşı Tesislerine yapılan saldırı sonucu UçanKuş TV’nin de yer aldığı uydu paketinde bulunan birçok kanalın yayını o gece kesilmişti.

Ve bugün o saldırının izleri hala sürerken, FETÖ’cülerin bu saldırıları yüzünden hala devam eden aksaklıklar nedeniyle yine yayınımız kesilmek durumunda kaldı. Ancak Türksat yarım saat içinde tüm arızaları gidermeyi başardı ve kanalımıza da şu yazıyı gönderdi:

Değerli Müşterimiz,

Bilindiği üzere 16 Temmuz 2016 tarihinde, bölücü terör örgütü FETÖ/PDY mensubu asker kıyafeti giyen vatan hainlerinin darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı'nda yer alan TÜRKSAT Kampüsümüz de saldırıya uğramıştır.

Söz konusu terör saldırısı sebebiyle meydana gelen arızaların giderilmesi ve anten bakımlarının yapılabilmesi için, yedek sistemlerin devreye alınması esnasında yedek antenin Vertical Uplink Horizontal Downlink Polüne ait güç yükselticinin arızalanmasından dolayı bugün 11:01-11:30  saatleri arasında yayın yapmakta olduğunuz pakette yayın kesintisi meydana gelmiştir.

Bu hususta konuyu bilgilerinize sunar, iyi yayınlar dilerim.

Saygılarımızla,


Erdinç Şimşek
Uzman
Specialist
Uydu Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörlüğü

Satellite Services Customer Relations