UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: MERYEM UZERLİ, “EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ”DAKİ AJAN ROLÜNÜ KABUL ETTİ Mİ?.. GÜZEL OYUNCUNUN EN BÜYÜK KORKUSU NE?..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: MERYEM UZERLİ, “EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ”DAKİ AJAN ROLÜNÜ KABUL ETTİ Mİ?.. GÜZEL OYUNCUNUN EN BÜYÜK KORKUSU NE?.. 13 Ağustos 2016 - 20:31 | Güncelleme:

"Muhteşem Yüzyıl"ın ardından "Gecenin Kraliçesi" dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin sonbaharda yeni bir projede rol alıp almayacağı merak konusuydu. Uzerli'nin reyting rekortmeni "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"dan teklif aldığını ilk kez UCANKUS.COM olarak biz duyurmuştuk. Daha sonra ise görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığı gündeme gelmişti.

DİZİDE 2. MERYEM DÖNEMİ
Ancak sürprizlerle dolu olan ve 5 dakikada her şeyin değiştiği dizi piyasasında konuşulan yeni iddiaya göre ünlü yıldız, yaptığı projeler büyük ses getiren yapımcı Raci Şaşmaz'la çalışmayı çok istediği için dizide konuk oyuncu olmayı kabul etti. Üstelik 100 bin TL'nin üstü olan kaşesinden de dizi için taviz verdi. 

Sanem Çelik'in de teyze karakteriyle katılacağı yeni bölümlerde bir ajan rolünün olduğu ve Meryem Uzerli'nin de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Eğer her şey yolunda giderse ve pürüz çıkmazsa Uzerli, Deniz Çakır'ın oynadığı Meryem Çakırbeyli rolünden sonra dizinin ikinci Meryem'i olarak projeye renk katacak. Ancak ünlü oyuncuyla ilgili ilginç bir söylenti de var. Meryem Uzerli'nin 15 Temmuz'da yaşanan darbe kalkışması nedeniyle uzun süre Türkiye'de kalmaktan çekindiği de bir taraftan kulaktan kulağa yayılıyor. Bakalım ünlü oyuncunun "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"la ilgili macerası nasıl sonuçlanacak?

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com