SON DAKİKA!.. AJLAN KÖSE SERT KAYA ÇIKTI!.. EROL KÖSE, BUGÜN GÖRÜŞTÜĞÜ EŞİNE “BEN GÜLŞEN’LE SADECE GÖNÜL EĞLENDİRİYORUM. BANA İKİ ÜÇ HAFTA MÜSAADE ET” DEDİYSE DE ÇOK SERT “RED” CEVABI ALDI. KÖSE, “BAK SANA BOŞANMA DAVASI BİLE AÇMADIM” DEDİYSE DE AJLAN KÖSE’Yİ İKNA EDEMEDİ. VE KÖSE, EŞİNE “BEN YARIN SEPETÇİLER KASRI’NDAKİ DAVETE GÜLŞEN’LE GİTMEK ZORUNDAYIM. BENİ MECBUR BIRAKTI” DİYİNCE DE, “BEN DE ORADA OLUCAM. SEPETÇİLER KASRI’NDA GÖRÜŞÜRÜZ! O ......... HANGİ YÜZLE KARŞIMA ÇIKACAK, MERAK EDİYORUM”DEDİ.

SON DAKİKA!.. AJLAN KÖSE SERT KAYA ÇIKTI!.. EROL KÖSE, BUGÜN GÖRÜŞTÜĞÜ EŞİNE “BEN GÜLŞEN’LE SADECE GÖNÜL EĞLENDİRİYORUM. BANA İKİ ÜÇ HAFTA MÜSAADE ET” DEDİYSE DE ÇOK SERT “RED” CEVABI ALDI. KÖSE, “BAK SANA BOŞANMA DAVASI BİLE AÇMADIM” DEDİYSE DE AJLAN KÖSE’Yİ İKNA EDEMEDİ. VE KÖSE, EŞİNE “BEN YARIN SEPETÇİLER KASRI’NDAKİ DAVETE GÜLŞEN’LE GİTMEK ZORUNDAYIM. BENİ MECBUR BIRAKTI” DİYİNCE DE, “BEN DE ORADA OLUCAM. SEPETÇİLER KASRI’NDA GÖRÜŞÜRÜZ! O ......... HANGİ YÜZLE KARŞIMA ÇIKACAK, MERAK EDİYORUM”DEDİ. 12 Haziran 2006 - 21:25 | Güncelleme:

Erol Köse-Ajlan Köse-Gülşen cephesinde işler kızıştı.


Erol Köse-Ajlan Köse-Gülşen cephesinde işler kızıştı.


 


Bir son dakika haberi...


 


Erol Köse, bugün Gülşen’den gizlice eşi Ajlan Köse’yle buluştu.


Köse, eşine “Bak, ben Gülşen’le sadece gönül eğlendiriyorum. Bana iki üç hafta müsaade et... Görmüyor musun, sana karşı boşanma davası bile açmadım. Evime döneceğim” dediyse de Ajlan Köse’den çok sert bir tepki gördü ve “Bu kadınlar senin ahlakını bozmuş. Ben bunları görmezden gelecek kadın mıyım” cevabını aldı.


Köse, yarın Gecce sitesinin davetine Gülşen’le gitmek zorunda olduğunu ve bu konuda Gülşen’in kendisine karşı son derece ısrarlı bir tavır içinde olduğunu söyleyince de, Ajlan Köse, “Tamam... Ben de o davetteyim. Sepetçiler Kasrı’nda görüşürüz. Yalnız o ....... nasıl benim yüzüme bakacak merak ediyorum” cevabını verdi.


Görünen o ki, yarınki davette tüm gözler bu üçlünün üstünde olacak.


Erol Köse’ye kalsa, tabi ki bu davete gitmeyecek ama o ikilide kararları(!) Gülşen’in verdiğini artık herkes biliyor.

Ancak belli ki, Erol Köse’nin tuttuğu 12 koruma Gülşen’i bu kez basından değil (çünkü Gülşen bu kez basının karşısına çıkmaya geliyor), Ajlan köse’den koruyacak. Merak edilen, Ajlan Köse, Gülşen’e yaklaşırsa, Erol Köse’nin korumaları, Ajlan Köse’ye acaba nasıl davranacak?..