UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: FLAŞ İDDİA! “DİRİLİŞ” DİZİSİNİN SETİNDE KISKANÇLIK KAVGASI! HÜLYA KOREL VE DİDEM BALÇIN KİMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ?

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: FLAŞ İDDİA! “DİRİLİŞ” DİZİSİNİN SETİNDE KISKANÇLIK KAVGASI! HÜLYA KOREL VE DİDEM BALÇIN KİMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ? 20 Ağustos 2016 - 18:00 | Güncelleme:

Ekranın en çok izlenen dizisi “Diriliş Ertuğrul”, 3. sezonuyla yakında seyirciyle buluşacak. Yeni sezona 11 yeni oyuncuyla başlayacak olan dizinin setinde sezon finali öncesi yaşandığı iddia edilen kavga son dönemde dizi kulislerinde en çok konuşulan konuların başında yer alıyor...

Setten sızan bilgilere göre ‘Hayme Ana’ rolüne hayat veren Bergüzar Korel'in annesi Hülya Korel, dizinin Aytolun'u Evrim Solmaz'a bir türlü ısınamadı. İkilinin arası gün geçtikçe gerildi. Usta oyuncu Korel, diziye konuk oyuncu olarak katılan ve sezon finali öncesi ölerek projeye veda eden Evrim Solmaz'a karşı ‘Selcan Hatun’ rolünü oynayan Didem Balçın'la birleşti. 

Yaşanan bir gerginlik sırasında da Balçın ve Korel, Evrim Solmaz'ın üzerine yürüdü. Taraflar set görevlilerinin araya girmesiyle sakinleştirildi. Sette konuyla ilgili tutanak da tutuldu. Ancak daha sonra diziden ayrılacağı için Evrim Solmaz, şikayetçi olmaktan vazgeçip konuyu tamamen kapattı. Hülya Korel'in Evrim Solmaz'ın arabasını park ettiği yeri bile mesele yaptığı öne sürülüyor.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com