YASAK KIVANÇ TATLITUĞ İÇİN KALKTI TATLITUĞ İSYAN ETTİ!..

YASAK KIVANÇ TATLITUĞ İÇİN KALKTI TATLITUĞ İSYAN ETTİ!.. 7 Eylül 2016 - 10:35 | Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün eşi Başak Dizer ve arkadaşlarıyla Beyoğlu'ndaydı. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, modacı eşi Başak Dizer'le birlikte eğlenmek için Beyoğlu'nda bir mekana gitti.

 

Mekanda çiftin arkadaşları ve Tatlıtuğ'un oyuncu meslektaşı aynı zaman yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy'da vardı. Mekandan ayrılanlar arasında Başak Dizer'in modacı meslektaşı Umut Eker'de vardı.

Eşi Dizer ile mekandan el ele çıkan Tatlıtuğ, terör olayları sonrası güvenlik nedeniyle araçların otelin önündeki alana girmesine artık izin verilmediğini söyleyen güvenlik görevlileriyle tartıştı. İsteğinde ısrarcı davranan Tatlıtuğ, görüntülendiklerini fark edince bu kez de “Basının buraya alınması yasak değil mi?” diyerek görevlilere sitem etti.

Bu tartışmaların ardından 32 yaşındaki oyuncunun isteği yerine getirildi. Tatlıtuğ, eşi Dizer ve arkadaşlarıyla birlikte otomobiline binerek çift uzaklaştı. 25 yaşındaki oyuncu Ulusoy ise mekandan diğer arkadaş grubuyla başka bir otomobille ayrıldı. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterine hayat verdi. Tatlıtuğ yeni sezonda yine Star TV ekranlarında yayınlanacak ve başrolünü Tuba Büyüküstün ile paylaşacağı 'Cesur ve Güzel'de rol alacak. Dizinin ekim ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.