HAKAN MERİÇLİLER İLE SEVGİLİSİ YÜZÜNDEN KAVGA EDEN ALİ ERKAZAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

HAKAN MERİÇLİLER İLE SEVGİLİSİ YÜZÜNDEN KAVGA EDEN ALİ ERKAZAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!.. 3 Ekim 2016 - 12:02 | Güncelleme:

Hakan Meriçliler ile dizi setinde kavga eden Ali Erkazan bu sabah “Renkli Sayfalar” programına konuk oldu. Usta oyuncu hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.

“Hakan Meriçliler etrafına evli diyor ancak evli. Eşi bunları duyup her gün ağlıyor. Ben karımı kazanmaya çalışıyorum  diyor ama nasıl kazandığı ortada değil mi sizce? Bu adam hasta o zannediyor ki bütün kadınlar ona hayran.

Ali Erkazan sevgilisiyle sürekli kavga etiği iddialarını ise yalanladı. Hakan Meriçliler beter olsun onu daha da beter edeceğim bu adamı sorgulayın. Benim odamda alkol eksik olmaz içki içmek kabahat mi? Gazetede haberimi yapan adamlar yanlış yapıyor özel hayata tecavüz ediyorlar. Bu mudur habercilik?  Bu haberleri yapanlara da hukuki işlemleri başlatacağım.

Hakan Meriçliler’in daha önce çıkardığı kavgalar medyaya yansıtılmadı. Biz ne devlet tiyatrosu sanatçıları gördük. Dizinin yapımcısı “Siz kavga etmeyin ben onu diziden kovacağım” dedi.”

Usta oyuncu Ali Erkazan, Hakan Meriçliler hakkında şok bir iddia daha ortaya  attı.Usta oyuncu Meriçliler’in kız arkadaşını taciz ettiğini söyledi.