KADIN KOMEDYENLERİN USTA İSİMLERİNDEN DEMET AKBAĞ, TİYATRO SAHNESİNE GERİ DÖNDÜ!..

KADIN KOMEDYENLERİN USTA İSİMLERİNDEN DEMET AKBAĞ, TİYATRO SAHNESİNE GERİ DÖNDÜ!.. 16 Kasım 2016 - 09:58 | Güncelleme:

BKM(Beşiktaş Kültür Merkezi), Türkiye’de bir ilke imza atarak uluslararası bir komedi festivaline ev sahipliği yapıyor. İstanbul Komedi Festivali’nin açılışı, dün gece Demet Akbağ’ın “Bir Demet Muhabbet” adlı oyunuyla yapıldı.

Uzun süredir tiyatro sahnesinden uzak kalan Demet Akbağ’ı , izlemeye gelenler arasında bir çok ünlü isim de yer alıyordu.İşte o isimler ve geceye dair yorumları;

Yonca Evcimik: “ Komedi Festivali başladı. Türkiye’de böyle bir etkinliğin yapılması, uluslararası sanatçıların geliyor olması ve açılışı benim arkadaşım Demet Akbağ’ın yapıyor olması şahane. Gülmeye hazırlı geldim, çok eğleneceğiz inşallah”

Fatih Terim: “Demet’i özledik tiyatroda. Tartışmasız çok yetenekli oyunculardan bir tanesi. Güzel bir gece geçireceğimi ümit ediyorum. “

Zuhal Topal: “ Demet Akbağ, Nevra Serezli, Metin Akpınar, Zeki Alasya – Devekuşu Kabare izleyerek büyüdüm. Benim başlama sebebim onlar. Dolayısıyla çok özel bir oyuncu, zaten anlatmaya gerek yok. Heyecanlıyım, uzun süredir izleyemiyorduk onu sahnelerde merakla bekliyorum. İnşallah da bundan sonra sürekli izlemek istiyoruz onu tiyatro sahnesinde”

Erkan Can, “ Demet benim çok eski arkadaşım. Demet tiyatroda ve sinemada en iyi oyunculardan biridir.”

ÜNLÜLERİN AKIN ETTİĞİN TİYATRODAN RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..