PRENS WILLIAM ÝLE KARDEÞÝ PRENS HARRY’NÝN ARASI, HARRY’NÝN YENÝ SEVGÝLÝSÝ MEGHAN MARKLE YÜZÜNDEN AÇILDI!..

PRENS WILLIAM ÝLE KARDEÞÝ PRENS HARRY’NÝN ARASI, HARRY’NÝN YENÝ SEVGÝLÝSÝ MEGHAN MARKLE YÜZÜNDEN AÇILDI!.. 30 Kasým 2016 - 09:25 | Güncelleme:

Ýngiltere Kraliyet tahtýnýn ikinci sýradaki vârisi Prens William ile kardeþi Prens Harry’nin (32) arasýnýn, 35 yaþýndaki ABD’li aktris Meghan Markle yüzünden açýldýðý ortaya çýktý.

Kraliyet Ailesi'ne yakýn bir kaynak, Prens William’ýn (34), kardeþinin geçtiðimiz aylarda Markle ile baþlayan iliþkisini basýna açýklamasýnýn ardýndan çok sinirlendiðini söyledi.

Ýngiliz Daily Mail gazetesine konuþan adý açýklanmayan kaynak, “Prens William, kardeþinin kraliyet ailesinin gizlilik ilkelerini hiçe saydýðýný söylüyor. Kardeþiyle çok yakýn olduðunu, ancak kraliyet geleneklerinin Harry’nin özel hayatýndan çok daha önemli olduðunu vurguluyor. Bu nedenle de Harry’nin daha yeni baþlamýþ bir iliþkiyi basýna açýklamasýna kýzýyor” diye konuþtu.

ÖZEL KORUMASI BÝLE VAR

“Söz konusu iliþkinin ne kadar süreceðini kimse bilmiyor, ciddiler mi, evliliðe gidecek mi, bilmiyoruz...” diye konuþan Prens William, kaynakla yaptýðý özel sohbette, “Harry’nin büyük bir hata yaptýðýný düþünüyorum. Hele duygusal bir konuþmayla bunu basýna açýklamasý ileride onu ve ailemizi daha zor bir duruma sokacak” ifadelerini kullandý.

Prens Harry’nin, sevgilisi Markle’a kraliyet korumasý tahsis etmesine de sinirlenen Prens William, bunca olumsuzluða karþýn kardeþinin iliþkisini destekleyeceðini söyledi.