KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE SAHNE ALAN ÜNLÜ POPÇU SERDAR ORTAÇ ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE SAHNE ALAN ÜNLÜ POPÇU SERDAR ORTAÇ ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!.. 5 Aralık 2016 - 09:48 | Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Serdar Ortaç özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ortaç’ın açıklamaları;

Serdar Ortaç “Son 4 gündür üst üste çalışıyorum her şeye sinirleniyorum çok stresliyim ota, ata her şeye kızıyorum. Çok yoruluyorum, ama mutluyum. 1 haftadır spor yapamıyorum haplar vitaminler işe yarıyor. Doktorlar stres yapma sinirlenme diyorlar” dedi.

Serdar Ortaç’a çocuk ne zaman sorulduğunda ise “Uzun süredir Chloe ile birlikteyim 2,5 yıldır evliyim ve ilk günden beri  Chloe’ye çocuk isteğimi dile getirdim her yıl seneye diyor. En son sorduğumda ise 2017 de tamam yanıtını aldım” açıklamasında bulundu.

Bütün sevgililerinin neden hep yabancı olduğu sorusuna ise Ortaç “Bütün sevgililerim yabancı oldu kendimi anlatmama gerek kalmasın beni tanımayan bilmeyen birisi olsun istedim’ açıklamasında bulundu.

Halk müziği ve arabesk albüm yapmayı düşünür müsünüz sorusuna ise Serdar Ortaç şu şekilde cevap verdi;

“Son zamanlarda dilimde hep Türküler var 45 yaşından sonra bana bir şey oldu galiba özüme döndüm belki arabesk albüm çıkartırım, Mustafa Keser'e hayranın ve sahne aldığı yere gidip onu seyredeceğim” açıklamasını yaptı.

SERDAR ORTAÇ'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ...